İtalya – İsviçre İddaa Tahmini 12.11.2021

İtalya evinde İsviçre‘yi ağırlayacak. 2022 Dünya Kupası C Grubu‘nda yoluna namağlup devam eden ve bitime 2 hafta kala liderlik koltuğunu paylaşan iki takımın mücadelesi, 12 Kasım Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45‘te, S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, İtalya galibiyetine 1.60, beraberliğe 4.00, İsviçre galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.15, 2.5 Alt 1.75 oran kazandırıyor.

İtalya Doludizgin

İtalya taraftarı önüne 2022 Dünya Kupası bileti için çıkıyor. C Grubu’nda 6. maçlar sona ererken averaj farkıyla liderlik koltuğunda oturan İtalya, liderlik koltuğunu paylaştığı İsviçre’yi evinde ağırlayacak. İki takımda 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle ayrıldı. EURO 2020’nin son şampiyonu olarak Dünya Kupası’na doğrudan gitmek isteyen Roberto Mancini’nin ekibi, grupta sadece Bulgarsitan ve İsviçre ile berabere kaldı. Bu hafta kazanarak liderliği garantileme şansına sahip olan İtalya, deplasmandan 1 puanla döndüğü İsviçre karşısında mutlak favori. Alınacak 1 puan dahi ev sahibinin liderlik koltuğunu korumasını sağlayabilir. Son 38 maçta sadece 1 mağlubiyeti bulunan İtalya’yı özellikle evinde mağlup etmek çok zor.

İsviçre Gözünü Liderliğe Dikti

Murat Yakın ve öğrencileri Litvanya deplasmanından 4-0’lık galibiyetle dönerken, C Grubu’nda namağlup performansını sürdürdü ve İtalya ile birlikte son 2 haftaya liderlik koltuğunu paylaşarak girmeyi başardı. 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan toplamayı başaran İsviçre, sadece Kuzey İrlanda ve İtalya ile golsüz beraberlikler alırken, geri kalan 4 maçta 10 gol atıp, kalesinde 1 gole izin verdi. Son 2 haftada 6 gol atıp, rakiplerine gol şansı dahi vermeden kazanan ve rüştünü ispatlayan İsviçre, EURO 2020’nin son şampiyonu İtalya’nın puan tablosunda üzerine çıkarak, son haftaya lider girmek istiyor.

Maç Bilgileri

İtalya – İsviçre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Di Lorenzo, Alessandro Bastoni, Giorgio Chiellini, Emerson, Manuel Locatelli, Jorginho, Nicolo Barella, Marco Verratti, Lorenzo İnsigne, Federico Chiesa.

İsviçre’nin ilk 11’i Belli mi?

İsviçre’nin muhtemel kadrosu: Yan Sommer, Kevin Mbabu, Fabian Schar Nico Elvedi, Manuel Akanji, Ricardo Rodriquez, Steven Zuber, Xherdan Shaqiri, Remo Freuler Breel Embolo, Haris Seferovic.

EURO 2020’nin son şampiyonu İtalya, 2022 Dünya Kupası yolunda çıkacağı en zorlu ve kritik sınavında İsviçre engelini 3 puanla aşarak, son haftaya en yakın rakibinin 3 puan üzerinde, lider olarak girmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Henüz 11. dakikada Silvan Widmer konuk ekip İsviçre’yi 1-0 öne geçirirken, 36. dakikada Giovanni Di Lorenzo beraberliği getirse de, İtalya evinde 1 puanla yetindi ve grubun son haftasına averaj farkıyla lider girdi.