Günün İddaa Kuponu 13.11.2021

13 Kasım Cumartesi günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Türkiye – Cebelitarık: 3.5 ÜST, 1.19 (iddaa) – 1.28 (Bets10) ; Türkiye, gruptan çıkma umutlarını koruyor. Kalan 2 maç Türkiye adına çok kritik diyebiliriz. Ekim ayında Norveç ve Letonya ile karşılaşan Miller, bu 2 maçta 4 puan toplamıştı. Grupta oynadığı 8 karşılaşmada 15 puanı bulunan Türkiye, 3. Sırada yer alıyor. Gruptan lider çıkma şansları zor ama en azından grubu 2. Sırada tamamlayarak play off oynama şanslarının yüksek olduğunu belirtelim. Norveç’e nazaran daha avantajlı bir fikstüre sahip olan Türkiye, bugün Cebelitarık ile karşılaşacak. Maç öncesinde Türkiye’de Cengiz Ünder’in sakatlığı bulunuyor. Cebelitarık, grubun en zayıf halkası. Oynadıkları 8 karşılaşmada henüz puan almayı başaramadılar. 8 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Cebelitarık, son sırada yer alıyor. Ekim ayında oynadığı 2 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Cebelitarık, Karadağ’a 3-0, Hollanda’ya ise 6-0 kaybetmişti. 8 karşılaşma sonunda tam 34 gol yiyen Cebelitarık, eleme gruplarının en fazla gol yiyen takımı konumunda. Türkiye’nin rahat kazanması gereken bir karşılaşma. Son sıradaki Cebeliratık karşısında farklı kazanırlar ve gruptan çıkma umutlarını son maça taşırlar.

Norveç – Letonya: H1, 1.32 (iddaa) – 1.42 (Bets10) ; Norveç, grupta 2. Sırada yer alıyor. Oynadığı 8 maçta 17 puan toplayan Stale Solbakken’in ekibi, en yakın takipçisi Türkiye’nin 2 puan önünde bulunuyor. Lider Hollanda’nın ise 2 puan gerisindeler. Ekim ayında Türkiye ve Karadağ ile karşı karşıya gelen Norveç, bu karşılaşmalardan 4 puan çıkartmayı başardı. Türkiye deplasmanında 1-1 berabere kalan Norveç, Letonya’yı ise iç sahada 2-0 mağlup etmişti. Bu hafta Letonya’yı konuk edecek Norveç’de Erling Haaland’ın sakatlığı bulunuyor. Letonya’nın grupta iddiası bulunmuyor. Oynadıkları 8 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildiler. 5 puan toplayan Letonya, 5. Sırada yer alıyor. Ekim ayında Hollanda ve Türkiye ile karşılaşan Letonya, bu karşılaşmalardan puan çıkartamadı. Hollanda’ya 1-0, Türkiye’ye ise 2-1 kaybettiler. Kalan 2 maçında Norveç ve Cebelitarık ile karşılaşacak olan Letonya, son 4 maçından galibiyet çıkartamadı. Norveç’in rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum. İç sahada konuk edecekleri Letonya’yı farklı mağlup ederler ve 2. Sıradaki yerini korurlar.

Karadağ – Hollanda: H2, 1.65 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; Karadağ’ın gruptan çıkma şansı matematiksel olarak var ama bunun çok zor olduğunu belirtelim. Norveç ve Türkiye’nin kalan 2 maçını kaybetmesi ve Karadağ’ın ise kalan 2 maçını kazanması gerekiyor. Zaten son maçta da Türkiye ile karşılaşacak olan Karadağ’ın ilk 2 şansı yok denecek kadar az. Ekim ayında Cebelitarık’ı 3-0 mağlup eden Karadağ, Norveç deplasmanında ise 2-0 kaybetmişti. Bu hafta Hollanda’ya konuk olacak Karadağ’da Marko Vesovic’in kart cezalısı olduğunu belirtelim. Hollanda, grubun en güçlü takımı. Oynadığı 8 karşılaşmada 19 puan toplayan Portakallar, liderliğini sürdürüyor. Bu hafta Karadağ deplasmanına konuk olacak Hollanda kazanması halinde, gruptan çıkmayı garantileyecek. Ekim ayında Letonya’yı 1-0, Cebelitarık’ı ise 6-0 ile geçmeyi başaran Portakallar, grupta sadece 1 yenilgi yaşadı. Üst üste 4 maçtır kazanmayı başaran Hollanda’nın bugün Karadağ deplasmanında da kazanması bekleniyor. Hollanda, maçın net favorisi. Son 4 maçtan da galibiyet ile ayrıldılar. Karadağ deplasmanında da kazanırlar ve 3 puanı alırlar.

Toplam İddaa Oranı: 2.59

Bets10 Bahis Oranı: 3.32