İspanya İsveç İddaa Tahmini 14.11.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri B Grubunda lider İspanya evinde, İsveç’i ağırlayacak. Mücadelenin saat 22.45’te başlayacağını ve S SPORT kanalından yayınlanacağını belirtelim.

İspanya ve İsveç arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. İspanya kazanır 1.40, beraberlik 4.75, İsveç kazanır ise 8.50 olarak açıklanmış.

İspanya 3 Maçtır Kazanıyor

İspanya, grupta üst üste 3 maçtır kazanıyor. 3 gün önce Yunanistan deplasmanına konuk olan Luis Enrique’nin öğrencileri, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Lider İsveç’in mağlup olmasıyla birlikte 3 puana ulaşan İspanya, grupta tekrardan liderliği ele geçirdi. Grubun son maçında ise bugün İsveç ile karşılaşacaklar. İspanya’nın alacağı her türlü galibiyet ve beraberlikte gruptan lider olarak çıkacağını belirtelim. Son 3 maçından da galibiyet ile ayrılan İspanya’nın İsveç karşısında da kazanması bekleniyor.

İsveç’te Moraller Bozuk

İsveç’te moraller bozuk. 3 gün önce Gürcistan deplasmanına konuk olan Janne Andersson’un ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Farklı kazanmaları beklenen maçtan puansız dönen İsveç, liderliği İspanya’ya kaptırmış oldu. Grupta 2. Mağlubiyetini alan İsveç, 15 puan ile 2. Sırada yer alıyor. Lider İspanya’nın 1 puan gerisindeler ve bugün İspanya’ya konuk olacaklar. İsveç’in gruptan lider çıkabilmesi adına, kazanmaktan başka çaresi yok.

Maç Bilgileri

İspanya – İsveç Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’te başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Cartuja Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İspanya'nın ilk 11'i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, AymericLaporte, Jordi Alba, Pau Torres, Marcos Alonso, Sergio Busquets, Koke, Pablo Gaviria, Mikel Oyarzabal, Ferran Tores, Pablo Sarabia

İsveç'in ilk 11’i Belli mi?

İsveç’in muhtemel kadrosu: Robin Olsen, Marcus Danielsson, Mikael Lustig, Victor Lindelöf, Ludwig Augustinsson, Sebastian Larsson, Kristoffer Olsson, Emil Forsberg, Albin Ekdal, Alexander Isak, Zlatan İbrahimovic

İddaa Tahmini

İspanya’dan galibiyet bekliyorum. İç sahada konuk edecekleri İsveç’i mağlup ederler ve grubu lider noktalarlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İspanya, grubu lider bitirdi. İsveç’i 1-0 mağlup ettiler ve Dünya Kupası’na katılma hakkı elde ettiler. İspanya’ya galibiyeti getiren gol, Alvaro Morata’dan geldi.