Karadağ Hollanda Bahis Tahmini 13.11.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri G Grubu 9. Maçında Karadağ iç sahada, Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 22.45’te başlayacağını ve S SPORT kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Karadağ Hollanda arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Karadağ kazanır 13.00, beraberlik 5.50, Hollanda kazanır ise 1.28 olarak açıklanmış.

Karadağ’da Umutlar Azaldı

Karadağ’ın gruptan çıkma şansı matematiksel olarak var ama bunun çok zor olduğunu belirtelim. Norveç ve Türkiye’nin kalan 2 maçını kaybetmesi ve Karadağ’ın ise kalan 2 maçını kazanması gerekiyor. Zaten son maçta da Türkiye ile karşılaşacak olan Karadağ’ın ilk 2 şansı yok denecek kadar az. Ekim ayında Cebelitarık’ı 3-0 mağlup eden Karadağ, Norveç deplasmanında ise 2-0 kaybetmişti. Bu hafta Hollanda’ya konuk olacak Karadağ’da Marko Vesovic’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Hollanda Lider Konumda

Hollanda, grubun en güçlü takımı. Oynadığı 8 karşılaşmada 19 puan toplayan Portakallar, liderliğini sürdürüyor. Bu hafta Karadağ deplasmanına konuk olacak Hollanda kazanması halinde, gruptan çıkmayı garantileyecek. Ekim ayında Letonya’yı 1-0, Cebelitarık’ı ise 6-0 ile geçmeyi başaran Portakallar, grupta sadece 1 yenilgi yaşadı. Üst üste 4 maçtır kazanmayı başaran Hollanda’nın bugün Karadağ deplasmanında da kazanması bekleniyor.

Maç Bilgileri

Karadağ – Hollanda Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve S SPORT kanalından yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Podgorica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Karadağ'ın ilk 11’i Belli mi?

Karadağ’ın muhtemel kadrosu: Mijatovic, Radunovic, Lagator, Sofranac, Marusic, Vukcevic, Vesovic, Deni Hocko, Jovovic, Haksabanovic, Beqiraj

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Martin Stekelenburg, Denzel Dumfries, Daley Blind, Nathan Ake, Van Aanholt, Jurrien Maduro, Wijnaldum, Martin De Roon, Frenkie De Jong, Memphis Depay, Wout Weghorst

İddaa Tahmini

Hollanda, maçın net favorisi. Son 4 maçtan da galibiyet ile ayrıldılar. Karadağ deplasmanında da kazanırlar ve 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.65

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.83

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karadağ, sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri lider Hollanda’dan 1 puan almayı başardılar.