Norveç Letonya İddaa Tahmini 13.11.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri G Grubu 9. Maçında Norveç evinde, Letonya ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Norveç ve Letonya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Norveç kazanır 1.12, beraberlik 9.00, Letonya kazanır ise 29.00 olarak açıklanmış.

Norveç Galibiyet Peşinde

Norveç, grupta 2. Sırada yer alıyor. Oynadığı 8 maçta 17 puan toplayan Stale Solbakken’in ekibi, en yakın takipçisi Türkiye’nin 2 puan önünde bulunuyor. Lider Hollanda’nın ise 2 puan gerisindeler. Ekim ayında Türkiye ve Karadağ ile karşı karşıya gelen Norveç, bu karşılaşmalardan 4 puan çıkartmayı başardı. Türkiye deplasmanında 1-1 berabere kalan Norveç, Letonya’yı ise iç sahada 2-0 mağlup etmişti. Bu hafta Letonya’yı konuk edecek Norveç’de Erling Haaland’ın sakatlığı bulunuyor.

Letonya İddiasız

Letonya’nın grupta iddiası bulunmuyor. Oynadıkları 8 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildiler. 5 puan toplayan Letonya, 5. Sırada yer alıyor. Ekim ayında Hollanda ve Türkiye ile karşılaşan Letonya, bu karşılaşmalardan puan çıkartamadı. Hollanda’ya 1-0, Türkiye’ye ise 2-1 kaybettiler. Kalan 2 maçında Norveç ve Cebelitarık ile karşılaşacak olan Letonya, son 4 maçından galibiyet çıkartamadı.

Maç Bilgileri

Norveç – Letonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Türkiye saati ile 21.45’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Nikolas Neokleous. Mücadele Ullevaal Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Norveç’in ilk 11’i Belli mi?

Norveç’in muhtemel kadrosu: Nyland, Reginiussen, Meling, Ajer, Fossum, Berge, Svensson, Henriksen, Daehli, Sörloth, Haaland

Letonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Letonya’nın muhtemel kadrosu: Steinbors, Maksimenko, Oss, Dubra, Jurkovkis, Grjanznovs, Savalnikes, Uldirsis, Kamess, Ikaunikes, Fjodorovs

İddaa Tahmini

Norveç’in rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum. İç sahada konuk edecekleri Letonya’yı farklı mağlup ederler ve 2. Sıradaki yerini korurlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.32

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Norveç, büyük bir fırsatı kaçırdı. İç sahada konuk ettikleri Letonya ile golsüz berabere kalarak 2 puan bıraktılar.