Arjantin – Brezilya İddaa Tahmini 17.11.2021

2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu‘nun namağlup takımları Arjantin ile Brezilya, 17 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 02:30‘da kozlarını paylaşacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Arjantin galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.25, Brezilya galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.40, 2.5 Alt 1.58 olarak verilmiş.

Arjantin Namağlup İlerliyor

Arjantin 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’na, 2020 Copa America şampiyonu olarak dönmeyi başarmıştı. Copa America Finalinde Brezilya ile kozlarını paylaşan Tangocular, Angel Di Maria’nın tek golüyle 28 yıllık Copa America hasretine son verdi. 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda ise namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Arjantin, 12 hafta sonunda 8 galibiyet, 4 beraberlikle 28 puan toplamayı başarırken, son 3 haftadan 3 galibiyetle çıkmayı başardı. Lider Brezilya’nın 6 puan gerisinde yoluna devam eden Lionel Scaloni’nin öğrencileri, Copa America zaferinin aynısını Güney America Eleme Grubu’nda hedefliyor. Martinez, Messi ve Gonzalez takımın en golcü isimleri olurken, Arjantin cephesinde hücum gücü konuk ekibi başarıdan başarıya taşıyor.

Brezilya Dünya Kupası’nı Garantiledi

Brezilya Milli takımı, Copa America dönüşü 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’nda kazanma alışkanlığını sürdürdü. Finalde Arjantin’e kaybeden Sambacılar, Güney America Grubu’nda ise harikalar yarattı. 12 hafta sonunda 11 galibiyet, 1 beraberlikle 34 puan toplamayı başaran Tite’nin öğrencileri, bitime 6 hafta kala 2022 Dünya Kupası’nı garantiledi. Arjantin’den Copa America mağlubiyetinin intikamını almak isteyen Brezilya, son 2 haftadan Uruguay ve Kolombiya karşısında galibiyet hedefine ulaşırken, üst üste alınan zaferler ve 2022 Dünya Kupası bileti Sambacılarda yüzleri güldürüyor. Kaybedecek bir şeyi olmayan Brezilya’da tek hedef galibiyet.

Maç Bilgileri

Arjantin – Brezilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 02:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estádio Nacional de Brasília Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir kesik bulunmuyor.

Arjantin'in ilk 11’i Belli mi?

Arjantin’in muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Lucas Martinez, Gonzalo Montiel, Nicolas Otamendi, Nicolas Tagliafico, Giovani Lo Celso, Nicolas Gonzalez, Leandro Pares, Rodrigo De Paul, Lionel Messi, Lautaro Martinez.

Brezilya'nın ilk 11’i Belli mi?

Brezilya’nın muhtemel kadrosu: Ederson, Danilo, Thiago Silva, Marquinhos, Reanan Lodi, Douglas Luiz, Fred, Lucas Paqueta, Richarlison, Roberto Firmino, Neymar.

2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’na namağlup performanslarıyla damga vuran Arjantin ve Brezilya’nın bu zorlu mücadelenin ilk yarısında birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanacağını düşünüyorum. Mücadelede tercihim ilk yarı beraberliği.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.75

Best10 Oranı: İY 0, Oran 1.98

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maçtan kazanan çıkmadı. İki ezeli rakibin karşı karşıya geldiği mücadelede, ilk ve ikinci yarıda gol sesi çıkmazken, Arjantin ve Brezilya 1’er puanla yetindi. Kazananları tebrik ederiz.