Kolombiya Paraguay Bahis Tahmini 17.11.2021

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Eleme Grubu 14. Maçında Kolombiya iç sahada, Paraguay karşısında galibiyet arayacak. Mücadele saat 02.00’de başlayacak ve Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Kolombiya ile Paraguay zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Kolombiya galibiyetinin 1.60, beraberlik tercihinin 4.00, Paraguay galibiyetinin ise 6.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kolombiya 4 Maçtır Kazanamıyor

Kolombiya, uzun bir aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz ay grupta Brezilya’ya konuk olan Reinaldo Rueda’nın öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. 8 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Kolombiya, 5. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Üst üste 4 maçtır galibiyet alamayan Kolombiya, bu hafta Paraguay’ı konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Kolombiya’nın artık kazanması gerekiyor. Maç öncesinde Kolombiya’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Paraguay Yine Kaybetti

Paraguay’ın grupta sadece 2 galibiyeti var. 2 galibiyetini de Venezuela karşısında alabildiler. Eylül ve Ekim ayında oynadıkları 4 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. 1 hafta önce iç sahada Şili’yi konuk eden Paraguay, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayılmıştı. Son 4 maçta galibiyet alamayan  Paraguay’da teknik direktörlük görevine Guillermo Schelotto getirildi. Bu hafta Kolombiya’ya konuk olacak Paraguay’ın puan alma ihtimali zor gözüküyor.

Maç Bilgileri

Kolombiya – Paraguay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 02.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roberto Melendez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kolombiya'nın ilk 11’i Belli mi?

Kolombiya’nın muhtemel kadrosu: Camilo Vargas, Juan Cuadrado, Johan Mojica, Luis Orejuela, Davinson Sanchez, Jeison Murillo, Jefferson Lerma, Luis Diaz, James Rodriguez, Mateus Uribe, Duvan Zapata

Paraguay'ın ilk 11’i Belli mi?

Paraguay’ın muhtemel kadrosu: Antony Silva, Alderete, Rojas, Gusvtavo Gomez, Junior Alonso, Gimenez, Lucena, Almiron, Villasanti, Arzamendia, Angel Romero

İddaa Tahmini

İki takımda son 4 maçından galibiyet çıkartamadı ama Kolombiya, daha kaliteli bir takım. Paraguay’ı iç sahada mağlup ederler ve gruptan çıkma umutlarını sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.