Venezuela Peru İddaa Tahmini 17.11.2021

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Eleme Grubu 14. Maçında Venezuela evinde, Peru’yu konuk edecek. Karşılaşma saat 00.00’da başlayacak ve Bets10 sitesinden canlı olarak takip edilebilecek.

Venezuela ve Peru arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Venezuela kazanır 3.25, beraberlik 3.10, Peru kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.

Venezuela Son Sırada

Venezuela, grupta son sırada yer alıyor. Oynadığı 13 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabilen Jose Peseiro’nun öğrencileri, bu hafta Peru’yu konuk edecek. 6 gün önce Ekvador deplasmanına konuk olan Venezuela, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. 7 puanı bulunan Venezuela, grupta son sırada bulunuyor. Gruptan çıkma umutları matematiksel olarak devam ediyor ama bunun çok zor olduğunu belirtelim.

Peru’da Umutlar Devam Ediyor

Peru’nun gruptan çıkma umutları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Bolivya’yı konuk eden Peru, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Grupta 4. Galibiyetini elde eden Ricardo Gareca’nın ekibi, puanını 14 yaptı ve 7. Sıraya yükseldi. 4. Sıradaki Şili’nin sadece 2 puan gerisindeler. Bu hafta Venezuela deplasmanına konuk olacak Peru, maçın favorisi. Lapadula önderliğinde bu hafta yine kazanacaklarını düşünüyorum.

Maç Bilgileri

Venezuela – Peru Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadele saat 00.00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estádio Nacional de Brasília Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Venezuela'nın ilk 11’i Belli mi?

Venezuela’nın muhtemel kadrosu: Wuiike Farinez, Alexander Gonzalez, Wilker Angel, Yordan Osorio, Cristian Yepes, Junior Moreno, Jefferson Savarino, Yangel Herrera, Luis Mago, Jose Salomon Rondon, Darwin Machis

Peru'nun ilk 11’i Belli mi?

Peru’nun muhtemel kadrosu: Pedro Gallese, Aldo Corzo, Renato Tapia, Luis Abram, Anderson Santamaria, Yoshimar Yotun, Christian Cueva, Pedro Aquino, Edison Flores, Santiago Armeno, Gianluca Lapadula

İddaa Tahmini

Venezuela, grubu en zayıf takımlarından biri. İlk 4 iddiasını sürdüren Peru, haftayı 3 puan ile kapatır ve Venezuela’yı deplasmanda mağlup eder.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.12

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Peru, 3 puanı kaptı. Venezuela’yı deplasmanda 2-1 mağlup ettiler ve ilk 4 iddiasını devam ettirdiler.