Rennes – Montpellier İddaa Tahmini 20.11.2021

Rennes evinde Montpellier‘i konuk edecek. 20 Kasım Cumartesi günü Fransa Ligue 1‘de 14. hafta heyecanı devam ederken, Türkiye saati ile 23:00‘te başlayacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 3.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Rennes galibiyetine 15.3, beraberliğe 4.75, Montpellier galibiyetine ise 6.00 ora belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.66, 2.5 Alt 2.34 oran kazandırıyor.

Rennes Çok Formda

Fransa Ligue 1 sahnesinde son 7 haftanın en formda takımı olarak Rennes’i gösterebiliriz. Ev sahibi son 7 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlikle 16 puan toplamayı başarırken, 5. sıraya kadar yükseldi. Son olarak Milli ara öncesi evinde Lyon’u konuk eden Bruno Genesio’nun öğrencileri, ilk yarıyı 1-0, 90 dakikayı ise 4-1’lik üstünlükle tamamladı ve 13. haftaya damgasını vurdu. Harika hücum performansıyla dikkat çeken Rennes cephesinde, oyuna sonradan girerek 2 gol atmayı başaran Truffert, kulübeden önemli katkı sağladı. Formda Rennes, Milli ara dönüşü Ligue 1’de etkisini sürdürmek istiyor.

Montpellier 2’de 2 Yapmayı Başardı

Montpellier, Nice deplasmanından 3 puanla dönmeyi başarırken, bu sezonki ilk deplasman galibiyetini aldı. Laborde’nin enfes volesiyle ilk yarıda 1-0 öne geçmeyi başaran konuk ekip, maç boyunca rakibine savunmada da geçit vermedi. Son 2 haftadan 2 galibiyetle çıkmayı başaran Montpellier, bu sezon ilk kez 2 maçlık galibiyet serisi elde ederken, 180 dakikadır kalesinde gole izin vermiyor. Milli ara öncesi en iyi performanslarına imza atan konuk ekip, Milli ara dönüşü Ligue 1’de etkisini sürdürmek istiyor. Montpellier 14. hafta ligin 6. sırasında çıkacak.

Maç Bilgileri

Rennes – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes takımında Doku, Martin, Sulemana ve Jeremy Gelin sakat. Montpellier’de Ferri kart cezalısı. Thibault Tamas ve Thuler ise sakat.

Rennes’in ilk 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Traore, Aguerd, Meling, Omari, Terrier, Majer, Santamaria, Bourigeaud, Tait, Laborde.

Montpellier’in ilk 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Jonas Omlin, Sakho, Mollet, Ferri, Ristic, Chotard, Sambia, Esteve, Wahi, Mavididi, Germain.

7 haftadır Fransa Ligue 1 sahnesinde bileği bükülmeyen Rennes, Lyon karşısında aldığı harika galibiyetin ardından, taraftarı önünde kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.36

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.53

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lovro Majer ve Martin Terrier golleriyle ev sahibi Rennes’e galibiyeti getirdi. Ev sahibi yenilmezlik serisini 8 maça çıkartırken, harika iç saha performansıyla bizleri yanıltmadı.