PSG – Nantes İddaa Tahmini 20.11.2021

İddaa fikstüründe 20 Kasım Cumartesi günü yer alan Fransa Ligue 1‘in 14. hafta mücadelesinde, lider PSG evinde Nantes‘i ağırlayacak. Türkiye saati ile 19:00‘da başlama düdüğü çalınacak mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS HD 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, PSG galibiyetine 1.31, beraberliğe 6.05, Nantes galibiyetine ise 9.55 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.18, beraberliğe 4.60, konuk ekibe ise 7.20 oran kazandırıyor.

PSG Liderliğini Perçinledi

PSG zirvede yoluna kayıpsız devam ediyor. Milli ara öncesi Bordeaux deplasmanına konuk olan yıldızlar topluluğu gol perdesini Neymar açarken, üst üste 2 golle takımını 2-0 öne geçirdi. Son sözü ise Mbappe söylerken, ilk yarıyı 3-0 önde kapatan PSG, 90 dakika sonunda 3-2’lik galibiyete uzandı. Son 4 haftadan namağlup çıkan PSG, 13 hafta sonunda 11 galibiyet, 1 beraberlikle 34 puan toplamayı başarırken, en yakın rakibinin 10 puan üzerinde liderliğini sürdürüyor. Hem Ligue 1 hem de UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde namağlup bir iç saha performansı ortaya koyan Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, Milli ara dönüşü rakipleriyle puan farkını açmak istiyor.

Nantes Galibiyeti Kaçırdı

Nantes, Fransa Ligue 1’de 13 haftayı 5 galibiyet, 5 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakırken, Milli araya 10. sırada, rahat bir konumda girdi. Yeni sezon öncesi kadrosunda önemli değişimler yaşayan ve küçülmeye giden Nantes, Antoine Kombouare yönetiminde düşük bütçesine rağmen, kötü sayılmayacak bir performans grafiği ortaya koydu. Son 2 haftayı Montpellier mağlubiyeti ve Strasbourg beraberliğiyle geçiren konuk ekip, son hafta Strasbourg karşısında 2 kez öne geçmeyi başarsa da, 2-2’lik beraberliğe razı geldi. Nantes karşılaşmada galibiyeti kaçıran taraftı.

Maç Biglileri

PSG – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de bu hafta Draxler, Kimpembe, Neymar, Veratti ve Rafinha sakat. Nantes cephesinde Bukari’nin bu hafta sakatlığı bulunuyor.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Bernat, Kehrer, Marquinhos, Wijnaldum, Eric Dina, Hakimi, Messi, Ander Herrera, Mbappe, Icardi.

Nantes’in ilk 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Dennis Appiah, Fabio, Castelletto, Pallois, Girotto, Blas, Chirivella, Kolo, Coulibaly, Simon.

İki takımında Milli aradan iyi bir geri dönüş yapacağını ve zorlanmadan skor üreterek, mücadelede 2.5 gol barajını aşacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.38

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.55

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gol sesi çıkan karşılaşmada ev sahibi PSG 3 golle 3 puana uzandı. Liderlik koltuğundaki yerini koruyan PSG rakibine ise 1 gol şansı verdi. Kazananları tebrik ederiz.