Günün İddaa Kuponu 19.11.2021

19 Kasım Cuma günü Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1’de haftanın açılış mücadelelerini kupon olarak derledim. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Monaco – Lille: 2.5 ÜST, 1.72 (iddaa) – 2.02 (Bets10) ; Fransa Ligue 1‘de 14. haftanın açılışı dev bir derbiyle yapılacak. 19 Kasım Cuma günü İddaa fikstüründe yer alan mücadelede, Monaco‘nun rakibi Lille. Türkiye saati ile 23:00‘te başlama düdüğü çalınacak olan maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz sezonu ilk 3 içerisinde tamamlayan Monaco, Niko Kovac ile son haftaya kadar şampiyonluk yarışında kalmayı başarırken, yeni sezonda şampiyonluğun önemli adayları arasında yer aldı. Ancak ev sahibi 13 haftalık performansıyla hayal kırıklığı yarattı. 13 haftadan sadece 18 puan toplayabilen Monaco, 11. sıraya kadar gerilerken, liderin 16 puan gerisine düştü. Son 2 haftada rakip fileleri havalandırmayı başaramayan ev sahibi, önce alt sıralardaki Brest’e 2-0 kaybetti, ardından Reims ile 0-0 berabere kaldı. 4 maçlık yenilmezlik serisini kaybeden Monaco, son 4 haftadan sadece 4 puan çıkarmayı başarabildi. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu Lille, yeni sezonda zor günler geçirmeye devam ediyor. Göreve yeni gelen Jocelyn Gourvennec’in 13 haftalık performans grafiği büyük eleştiri toplarken, Milli ara öncesi son 4 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan Lille, 16 puanda kalarak 12. sıraya kadar geriledi. Liderin 18 puan gerisine düşen konuk ekip, son olarak evinde Angers’i konuk ederken, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Zor günlerden çıkış bileti arayan Lille, Milli ara dönüşü Monaco derbisinden galip çıkarak toparlanmak istiyor. Geçtiğimiz sezon Ligue 1’in en iyi savunma performansıyla zafere ulaşan Lille, 38 haftada sadece 23 gol yerken, bu sezon 13 haftada tam 19 gol yedi. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu derbi mücadelesinde, Milli ara dönüşü toparlanmak isteyen Monaco ve Lille’in, 90 dakika sonunda bulacağı gollerle 2.5 gol barajını aşacağını düşünüyorum.

Augsburg – Bayern Münih: H2, 1.38 (iddaa) – 1.47 (Bets10) ; Almanya Bundesliga‘da 12. haftanın açılış mücadelesi, 19 Kasım Cuma günü Türkiye saati ile 22:30‘da, Augsburg ile Bayern Münih arasında sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX HD 1. Almanya Bundesliga’nın 11. haftasında Wolfsburg deplasmanına konuk olan Augsburg, Volkswagen Arena’da dakikalar henüz 14’ü gösterdiğinde 1-0 geriye düşerken, geri kalan dakikalarda pozisyon üretmekte zorlandı ve 1-0’lık mağlubiyetle birlikte kendisini düşme potasının içerisinde buldu. Weinzierl’in öğrencileri 11 hafta sonunda sadece 2 galibiyet alırken, bu galibiyetleri taraftarı önünde aldı. Deplasmanda ise galibiyeti bulunmayan ev sahibi, Milli ara dönüşü evinde lider Bayern Münih’i konuk edecek. Augsburg, Milli ara dönüşü evinde sürpriz bir galibiyeti hedefliyor. Bayern Münih, Milli ara öncesi hem Almanya Bundesliga hem de UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’na damga vurdu. Almanya Bundesliga’da 4 haftadır kazanan konuk ekip, son olarak ligin tek namağlup takımı Freiburg’u 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başardı. Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise 4’te 4 yapmayı başaran Julian Nagelsmann’ın öğrencileri, harika performansına iki kulvarda devam ediyor. Milli ara dönüşü Bundesliga’da en yakın rakibinin 4 puan üzerinde liderliğini sürdüren Bayern Münih, son 4 haftada 16 gol atmayı başarırken, kalesinde sadece 4 gole izin verdi. Bayern Münih harika hücum hattı ve Lewandowski gibi harika bir gol silahıyla şampiyonluk yürüyüşünü sürdürüyor. İki kulvara birden damga vuran Bayern Münih, Milli ara dönüşü hız kesmeyecek ve zor günler geçiren Augsburg karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.37

Bets10 Bahis Oranı: 2.96