Levante Athletic Bilbao İddaa Tahmini 19.11.2021

İspanya La Liga’da düşme hattında bulunan Levante iç sahada, Athletic Bilbao’yu konuk edecek. Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Levante ile Athletic Bilbao zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Levante galibiyetinin 3.40, beraberlik tercihinin 3.30, Athletic Bilbao galibiyetinin ise 2.27 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Levante’nin Galibiyeti Yok 

Levante’nin galibiyet hasreti sürüyor. Milli maç arasından önceki hafta Alaves ile karşılaşan Levante, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise iç sahada Granada’ya 3-0 kaybetmişlerdi. La Liga’da tam 13 maçtır kazanamayan Levante, ligin galibiyet alamayan tek takımı konumunda. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Athletic Bilbao karşısında da işleri son derece zor olacak. Maç öncesinde Levante’de eksik yok.

Athletic Bilbao Galibiyet Peşinde 

Athletic Bilbao’nun 5 maçlık yenilmezlik erisi sona erdi. Milli maç arasından önceki hafta Cadiz’i konuk eden Bask ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Rahat kazanmaların beklenen maçtan puansız ayrılan Athletic Bilbao, La Liga’da 8. Sıraya geriledi. Bu sezon 2. Yenilgisini yaşayan Athletic Bilbao, deplasmanda ise kolay kolay kaybetmiyor. La Liga’da oynadıkları 6 deplasman maçından da puan almayı başaran bir Athletic Bilbao var. 

Maç Bilgileri

Levante – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ciudad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Levante’de Roger Marti ve Mickael Malsa’nın sakatlıkları devam ediyor. Atletico Madrid’de Marcos Llorente ve Thomas Lemar’ın sakatlıkları var.

Levante'nin ilk 11’i Belli mi?

Levante’nin muthtemel kadrosu: Aitor, Tono, Coke, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Rober Pier, Mickael Malsa, Son, Ruben Rochina, Roger Marti, Jose Luis Morales

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Aıago Herrerin, Oscar De Marcos, Unai Nunez, Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Alex Berenguer, Raul Garcia, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao’dan galibiyet beklentim var. Levante, bu sezon galibiyet almayı başarmadı ve düşme hattındalar.  Marcelino’nun ekibi, 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.92

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.27

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.