Freiburg – Frankfurt İddaa Tahmini 21.11.2021

Almanya Bundesliga‘da 12. hafta heyecanı, 21 Kasım Pazar günü devam ederken, Freiburg evinde Frankfurt‘u konuk edecek. beIN SPORTS HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 17:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Freiburg galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.75, Frankfurt galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.63, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Freiburg Lidere Direnemedi

Almanya Bundesliga’da 11. haftanın en zorlu fikstürüne sahip olan Freiburg, lider Bayern Münih’e, Allianz Arena deplasmanında karşı koyamadı. İlk 10 haftadan namağlup çıkan Christian Streich ve ekibi, lider karşısında ise ilk mağlubiyetini 2-1’lik skorla aldı. Maç boyunca mücadeleden vazgeçmeyen ev sahibi, mağlup olsa da, lider karşısında sergilediği futbolla güven vermeye devam etti. Bundesliga serüvenine 3. sırada devam eden Freiburg, evinde 5 maçtır kaybetmiyor. Ev sahibi Milli ara dönüşü Bundesliga’da sergilediği harika performans grafiğini kaldığı yerden sürdürmek istiyor.

Frankfurt Rotasını Lige Çevirdi

Almanya Bundesliga’nın 11. haftasında konuk olduğu Greuther Fürth deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran Frankfurt, 3 maçtır devam eden puan kayıplarına ligin en zayıf halkası karşısında son vermeyi başarırken, Milli ara öncesi umut buldu. 11 haftada sadece 2 galibiyeti bulunan Oliver Glasner’in öğrencileri, sadece lider Bayern Münih ve Fürth karşısında maç kazanmayı başarırken, Avrupa performansıyla dikkat çekti. D Grubu’nda namağlup lider olmayı başaran Frankfurt, Milli ara dönüşü aynı başarıyı Bundesliga sahnesinde göstermek istiyor.

Maç Bilgileri

Freiburg – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 4 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schwarzwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg takımında Petersen, Sallai, Schlotterbeck ve Schmid sakat. Frankfurt cephesinde ise Lenz ve Paciencia’nın sakatlığı bulunuyor.

Freiburg’un ilk 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Manuel Gulde, Günter, Dominique Heintz, Keitel, Yeong, Eggestein, Grifo, Höler.

Frankfurt’un ilk 11’i Belli mi?

Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Da Costa, Chandler, Hinteregger, Kamada, Sow, Hasebe, Ajdin Hrustic, Ilsanker, Jens Hauge, Kostic.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, Freiburg ve Frankfurt’un 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Franfkurt deplasmanda sürpriz bir galibiyet aldı. Lindstrom ve Kostic’in golleriyle kazanan konu ekip, Freiburg’a gol şansı vermedi.