Mainz – Köln İddaa Tahmini 21.11.2021

beIN SPORTS HD 2 ekranlarından 21 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 19:30‘da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga‘nın 12. hafta mücadelesinde, Mainz ile Köln karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Mainz galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.60, Köln galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.69, 2.5 Alt 2.22 oran kazandırıyor.

Mainz Üst Sıraları Bırakmıyor

Almanya Bundesliga’nın 11. haftası Mönchengladbach’ı evinde ağırlayan Mainz, ilk 35 dakikada oyuna hükmetmeyi başarsa da, uzaktan gelen şutta kaleci Robin Zentner’in bir anlık hatası ev sahibini ilk yarıda 1-0 geriye düşür. Mainz ikinci yarıda da etkili futbolunu rakibine kabul ettirirken, Widmer bitime 14 dakika kala beraberlik golünü kaydetti. Son 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başaran Mainz, 11 hafta sonunda 7. sıraya kadar yükselmeyi başarırken, Svensson yönetiminde iyi bir sezon geçiriyor.

Köln Düşüşe Geçti

Almanya Bundesliga’da 11. hafta geride kalırken, konuk ekip Köln, 3 galibiyet, 5 beraberlik, 3 mağlubiyetle 14 puan topladı ve 11. sırada yer aldı. Köln ligin orta sıralarında, rahat bir konumda yer alsa da, son 4 haftada gelen üst üste puan kayıpları konuk ekibi ilk 6 yarışından uzaklaştırdı. İlk 7 haftada tek mağlubiyetini lidere Bayern Münih’e karşı alan Köln, son 4 haftada ise Hoffenheim ve Dortmund’a mağlup olurken, Leverkusen ve Union Berlin maçları ise gollü beraberliklerle sonuçlandı.

Maç Bilgileri

Mainz 05 – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR 5 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 takımında Lucoqui ve St. Juste sakat. Köln cephesinde ise Horn, Skhiri ve Uth’un sakatlığı bulunuyor.

Mainz 05’in ilk 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Niakhate, Brosinski, Bell, Silvan Widmer, Nebel, Martin, Barreiro, Tauer, Seon Lee, Burkardt.

Köln’nün ilk 11’i Belli mi?

Köln’nün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Benno Schmitz, Jorge Mere, Czichos, Hector, Florian Kainz, Ljubicic, Ondrej Duda, Tim Lemperle, Sebastian Andersson, Modeste.

Almanya Bundesliga’da üst sıralara dahil olmak isteyen Mainz ve Köln’ün, bu zorlu 90 dakikada birbirlerine gol atmayı başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beraberlikle sona eren karşılaşmada, Mainz ve Köln skor üretmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.