Günün İddaa Kuponu 20.11.2021

20 Kasım Cumartesi günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Fransa Ligue 1 ve İngiltere Premier Lig mücadeleleriyle kazanmanızı dilerim.

PSG – Nantes: 2.5 ÜST, 1.38 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 20 Kasım Cumartesi günü yer alan Fransa Ligue 1‘in 14. hafta mücadelesinde, lider PSG evinde Nantes‘i ağırlayacak. Türkiye saati ile 19:00‘da başlama düdüğü çalınacak mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS HD 2. PSG zirvede yoluna kayıpsız devam ediyor. Milli ara öncesi Bordeaux deplasmanına konuk olan yıldızlar topluluğu gol perdesini Neymar açarken, üst üste 2 golle takımını 2-0 öne geçirdi. Son sözü ise Mbappe söylerken, ilk yarıyı 3-0 önde kapatan PSG, 90 dakika sonunda 3-2’lik galibiyete uzandı. Son 4 haftadan namağlup çıkan PSG, 13 hafta sonunda 11 galibiyet, 1 beraberlikle 34 puan toplamayı başarırken, en yakın rakibinin 10 puan üzerinde liderliğini sürdürüyor. Hem Ligue 1 hem de UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde namağlup bir iç saha performansı ortaya koyan Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, Milli ara dönüşü rakipleriyle puan farkını açmak istiyor. Nantes, Fransa Ligue 1’de 13 haftayı 5 galibiyet, 5 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakırken, Milli araya 10. sırada, rahat bir konumda girdi. Yeni sezon öncesi kadrosunda önemli değişimler yaşayan ve küçülmeye giden Nantes, Antoine Kombouare yönetiminde düşük bütçesine rağmen, kötü sayılmayacak bir performans grafiği ortaya koydu. Son 2 haftayı Montpellier mağlubiyeti ve Strasbourg beraberliğiyle geçiren konuk ekip, son hafta Strasbourg karşısında 2 kez öne geçmeyi başarsa da, 2-2’lik beraberliğe razı geldi. Nantes karşılaşmada galibiyeti kaçıran taraftı. İki takımında Milli aradan iyi bir geri dönüş yapacağını ve zorlanmadan skor üreterek, mücadelede 2.5 gol barajını aşacağını düşünüyorum.

Rennes – Montpellier: MS 1, 1.36 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; Rennes evinde Montpellier‘i konuk edecek. 20 Kasım Cumartesi günü Fransa Ligue 1‘de 14. hafta heyecanı devam ederken, Türkiye saati ile 23:00‘te başlayacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 3. Fransa Ligue 1 sahnesinde son 7 haftanın en formda takımı olarak Rennes’i gösterebiliriz. Ev sahibi son 7 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlikle 16 puan toplamayı başarırken, 5. sıraya kadar yükseldi. Son olarak Milli ara öncesi evinde Lyon’u konuk eden Bruno Genesio’nun öğrencileri, ilk yarıyı 1-0, 90 dakikayı ise 4-1’lik üstünlükle tamamladı ve 13. haftaya damgasını vurdu. Harika hücum performansıyla dikkat çeken Rennes cephesinde, oyuna sonradan girerek 2 gol atmayı başaran Truffert, kulübeden önemli katkı sağladı. Formda Rennes, Milli ara dönüşü Ligue 1’de etkisini sürdürmek istiyor. Montpellier, Nice deplasmanından 3 puanla dönmeyi başarırken, bu sezonki ilk deplasman galibiyetini aldı. Laborde’nin enfes volesiyle ilk yarıda 1-0 öne geçmeyi başaran konuk ekip, maç boyunca rakibine savunmada da geçit vermedi. Son 2 haftadan 2 galibiyetle çıkmayı başaran Montpellier, bu sezon ilk kez 2 maçlık galibiyet serisi elde ederken, 180 dakikadır kalesinde gole izin vermiyor. Milli ara öncesi en iyi performanslarına imza atan konuk ekip, Milli ara dönüşü Ligue 1’de etkisini sürdürmek istiyor. Montpellier 14. hafta ligin 6. sırasında çıkacak. 7 haftadır Fransa Ligue 1 sahnesinde bileği bükülmeyen Rennes, Lyon karşısında aldığı harika galibiyetin ardından, taraftarı önünde kazanmaya devam edecektir.

Liverpool – Arsenal: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; İngiltere Premier Ligi‘nde, 20 Kasım Cumartesi günü derbi heyecanı yaşanacak. Liverpool ile Arsenal, Anfield Stadı’nda kozlarını paylaşırken, başlama düdüğü 20:30‘da çalınacak mücadele S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. İngiltere Premier Ligi’nin 11. haftasında tarihi bir gece yaşanırken, Liverpool 5 yıl sonra West Ham’a mağlup olurken, 25 maçlık yenilmezlik serisini London deplasmanında kaybetti. Liverpool için maç boyunca daha etkili oynayan taraftı diyebiliriz. Ancak kaleci Alisson ve savunmanın büyük hataları Liverpool’u 3-2’lik mağlubiyete sürükledi. Ligde liderin 4 puan gerisine düşen Jürgen Klopp’un öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nde ise 4’te 4 yapmayı başardı. Liverpoll ilk hatasına imza atsa da, sezon genelinde çarpıcı bir performans grafiğine sahip. Özellikle Salah ligin en dikkat çeken ismi olmayı başarırken, ev sahibi lige derbi galibiyetiyle dönerek telafi peşinde. Arsenal, İngiltere Premier Ligi’nde Milli araya 8 maçlık yenilmezlik serisiyle girerken, sezonun en kötü başlangıcını yapan konuk ekip, Mikel Arteta yönetiminde müthiş bir seri yakaladı ve alt sıralara demir atması beklenirken, Arsenal zirve yarışına dahil oldu. İlk 3 haftanın en zayıf halkası, son 8 haftanın ise en iyi performans grafiğine sahip takım olarak Liverpool derbisine çıkacak olan Arsenal, 20 puanla 5. sırada yer alıyor. Liderin 6 puan gerisinde yer alan konuk ekip, 8 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek için en zorlu deplasman sınavlarından birine çıkacak. Liverpool, Milli ara öncesi 25 maçlık yenilmezlik serisini kaybetti. Zirveden bir adım uzaklaşan Klopp ve öğrencileri, Arsenal derbisinde kazanarak, zirve yarışına kaldığı yerden devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.51

Bets10 Bahis Oranı: 3.55