Günün İddaa Kuponu (2) 20.11.2021

20 Kasım Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi’nde 13. hafta mücadeleleri oynanırken, fikstürde yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Fiorentina – Milan: MS 2, 1.95 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi‘nde Milli ara dönüşü 13. hafta heyecanı yaşanırken, iki ezeli rakip Fiorentina ile Milan, 20 Kasım Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 22:45. İtalya Serie A Ligi’nde 112. hafta geride kalırken, 6 galibiyet, 6 mağlubiyetle 18 puan toplamayı başarabilen Fiorentina, Milli araya 7. sırada girdi. Son hafta deplasmanda Juventus’a 1-0 kaybeden ev sahibinde, sezona golleriyle damga vuran Dusan Vlahovic, fırsatları iyi değerlendiremedi. Son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 mağlubiyet alan Fiorentina, kazandığı maçlarında ardından sürekli mağlup oldu. Vincenzo Italiano’nun öğrencilerinin son 8 haftada üst üste 2 galibiyeti bulunmuyor. Milan, İtalya Serie A Ligi’nin 12. haftasında Milano derbisine çıkarken, kalesinde 2 penaltı tehlikesi yaşayan ve henüz 11. dakikada 1-0 geriye düştü. Rakibine hemen 6 dakika içerisinde cevap vermeyi başaran Milan, lider Napoli’nin puan kaybettiği haftada rakibi ile aynı sonucu alırken, liderlik koltuğunu Napoli ile birlikte paylaşmaya devam etti. İlk penaltı golle sonuçlansa da, ikinci penaltıda gole izin vermeyen Ciprian Tatarusanu, Milan’ın yoluna namağlup devam etmesi adına kritik bir kurtarışa imza attı. 12 haftadan 10 galibiyet, 2 beraberli alan Milan, Milli ara dönüşü harika lig performansını sürdürmek istiyor. Derbiden 1 puanla çıkarak İtalya Serie A Ligi’nde namağlup liderlik koltuğunu Napoli ile paylaşmaya devam eden Milan, Milli ara dönüşü Fiorentina deplasmanında kazanmayı başaracaktır.

Lazio – Juventus: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; Lazio ile Juventus‘un, 20 Kasım Cumartesi günü vereceği 3 puan mücadelesi S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 20:00‘de start alacak İtalya Serie A Ligi 13. hafta mücadelesine Olimpico Stadı ev sahipliği yapacak. Lazio iki kulvarda birden daha iyi sonuçlar almaya başladı ve Milli ara öncesi moral depoladı. UEFA Avrupa Ligi serüvenine mağlubiyetle başlayan Lazio, son 3 haftadan 5 puan toplamayı başarırken, temsilcimiz Galatasaray’ın ardından 2. sıraya yükseldi. İtalya Serie A Ligi’nde ise ev sahibi son 3 haftadan 7 puan topladı. Fiorentina ve Salernatina karşısında kalesini gole kapatarak galibiyetler alan Sarri’nin ekibi, Atalanta deplasmanından ise 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. 21 puanla 5. sırada yer alan Lazio, Juventus derbisini kazanarak, zirve yarışına bir adım daha atmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 12. haftasında Juan Cuadrado son dakika golüyle Juventus’u ipten aldı. Fiorentina karşısında maç boyunca gol sorunu yaşayan konuk ekip, oyuna 78. dakikada giren Cuardado’nun son saniye golüyle 1-0 kazandı ve Sassuolo ile Hellas Verona mağlubiyetlerinin ardından, ligde tekrar hayata döndü. Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda 4’te 4 yapmayı başaraan Massimiliano Allegri ve öğrencileri, Serie A Ligi’nde ise 8. sıraya kadar gerilerken, zirvenin tam 14 puan gerisine düşerek hayal kırıklığı yarattı. Juventus, Milli ara dönüşü artık üst sıralarda kendisine yer bulmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde Milli araya kadar zor günler geçiren iki ezeli rakip, Milli ara dönüşü derbi galibiyetiyle yükselişe geçmek istiyor. İki takımında 90 dakikada sonunda birbirlerine gol atmayı başaracağını düşünüyorum.

Atalanta – Spezia: H1, 1.61 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; 20 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00‘de, Atalanta ile Spezia, İtalya Serie A Ligi‘nin 13. haftasında karşı karşıya gelecek. Futbol severler mücadeleyi S Sport Plus ekranlarından naklen izleyebilir. İtalya Serie A Ligi’nde son 5 haftadan namağlup çıkmayı başaran Atalanta, 3 galibiyet, 2 beraberlik seriyle birlikte ilk 4 içerisine girmeyi başardı ve son hafta alınan Cagliari galibiyetinin ardından, zirve ile puan farkı 10’a indi. 12 hafta sonunda ise sadece Fiorentina ve Milan’a kaybeden Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, ligde kolay maç kaybetmiyor. Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ise 4 haftadan 1 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Atalanta, gruptan çıkma umutlarını son 2 haftaya taşımayı başardı. Kolay maç kaybetmeyen Atalanta, Milli arayla birlikte dinlenme şansı bulurken, lige iyi bir geri dönüş yapmak istiyor. Spezia, İtalya Serie A Ligi sahnesinde tam 11 hafta sonra kalesini gole kapatmayı başarırken, ligin en fazla gol yiyen takımları arasında yer alan konuk ekip, Milli ara öncesi aldığı 1-0’lık Torino galibiyetiyle birlikte hem ilk kez bir maçta kalesini gole kapatmayı başardı, hem de düşme potasından kurtuldu. 12 hafta sonunda 3 galibiyeti bulunan Spezia henüz düşme potasından uzaklaşmayı başaramazken, aradan formda dönerek yükselişini sürdürmek ve rahat bir nefes almak istiyor. Zorlu fikstürüne rağmen son 5 haftadan namağlup çıkmayı başaran Atalanta, Milli ara dönüşü daha iyi bir oyun sergileyecek ve evinde rahat bir galibiyet alacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.67

Bets10 Bahis Oranı: 6.39