Günün İddaa Kuponu (3) 20.11.2021

Almanya Bundesliga sahnesinde 20 Kasım Cumartesi günü sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledim. Kazanmanız dileğiyle.

Dortmund – Stuttgart: MS 1, 1.23 (iddaa) – 1.36 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 20 Kasım Cumartesi günü yer alan Almanya Bundesliga‘nın 12. hafta mücadelesinde, Borussia Dortmund ile Stuttgart kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 17:30‘da sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 3. Borussia Dortmund öne UEFA Şampiyonlar Ligi ardından Almanya Bundesliga sahnesinde düşüşe geçti. Ev sahibinde düşüş asıl sebebi ise 2 sezondur Dortmund formasıyla tüm kulvara damga vuran Erling Haaland’ın yokluğu. Norveçli golcü uzun süreli bir sakatlık yaşarken, önce Şampiyonlar Ligi sahnesinde üst üste Ajax’a mağlup oldu, ardından ezeli rakibi Leipzig’e, Bundesliga sahnesinde 2-1 kaybetti. Marco Rose’nin ekibi hala lider Bayern Münih’in en yakın rakibi olarak yoluna devam etse de, liderin 4 puan gerisine düştü. Stuttgart, Almanya Bundesliga’nın son haftasında en yakın rakibi Arminia Bielefeld’e 1-0 mağlup olurken, ligde galibiyeti bulunmayan rakibi karşısında oldukça kötü bir sınav verdi. Son 4 haftanın tamamını puan kayıplarıyla geçiren Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, 11 hafta sonunda sadece 2 maçtan galibiyetle ayrılırken, yoluna düşme potasının 1 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Düşme potasındaki Bielefeld’e taraftarı önünde mağlup olan Stuttgart, Dortmund deplasmanında güven vermiyor. Dortmund hala Bundesliga’da liderin en yakın takipçisi. Ev sahibi son haftayı mağlubiyetle kapatsa da, Milli ara dönüşü lige galibiyetle dönecektir.

Bayer Leverkusen – Bochum: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Almanya Bundesliga‘nın 12. haftasına girilirken, yoluna 6. sırada devam eden Bayer Leverkusen ile 12. sıradaki Bochum karşı karşıya gelecek. 20 Kasım Cumartesi günü fikstüründe yer alan mücadele saat 17:30 itibariyle, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak. Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz Milli araya Bayern Münih ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşarak girerken, Milli ara dönüşü üst üste 4 maçta yaşadığı puan kayıplarıyla zirvenin 10 puan gerisine düştü. Avrupa sahnesinde ise iyi performansını sürdüren Bayer Leverkusen, 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak grubun zirvesine yükseldi. Ligde 4 maçtır kazanamayan ve 2 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Gerardo Seoane’nin öğrencileri, bu Milli arayı fırsata çevirerek, Almanya Bundesliga’ya daha iyi bir geri dönüş yapmak istiyor. Almanya Bundesliga’nın 11. haftası evinde Hoffenheim’ı konuk eden Bochum, Novothny ve Pantovic’in golleriyle 2-0’lık net bir galibiyet alırken, son 4 haftalık fikstürden 3. galibiyetini alarak yükselişe geçti. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran konuk ekip, sadece Mönchengladbach karşısında kalesini gole kapatamayarak mağlup olurken, Fürth, Frankfurt ve Hoffenheim karşısında kalesini gole kapatarak kazandı. 13 puanla 12. sırada yer alan Bochum, yükselişini Milli ara dönüşü Leverkusen deplasmanında sürdürmek istiyor. Milli ara dönüşünde toparlanmak isteyen Bayer Leverkusen ve tam tersine yükselişini sürdürmek isteyen Bochhum’un, bu zorlu 90 dakikada rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Hoffenheim – Leipzig: MS 2, 1.59 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; 20 Kasım Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:30’da, Hoffenheim‘ın rakibi Leipzig. Almanya Bundesliga 12. hafta mücadelesi, beIN SPORTS HD 4 ekranlarından Türkiye saati 17:30’da naklen yayınlanacak. Hoffenheim, Milli araya mağlubiyetle girdi. Ev sahibi Bochum deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönerken, ligin yeni temsilcisi karşısında hem savunmada hem de hücum hattında oldukça etkisizdi. Son 6 haftadan 3 galibiyet, 3 beraberlik alan Hoffenheim, bu periyotta kazandığı her haftanın ardından mağlup oldu. Özellikle deplasmandaki kötü performansıyla dikkat çeken Sebastian Hoeness’in öğrencileri, evinde ise 11 haftada sadece Mainz’a mağlup oldu. Hoffenheim arayı fırsata çevirerek lige iyi bir geri dönüşü hedefliyor. Leipzig, Jesse Marsch yönetiminde aradığı yükselişi yakaladı ve 7 maçlık yenilmezlik serisiyle birlikte zirve yarışına dahil oldu. Nagelsmann’ın ayılışıyla birlikte sancılı bir süreç geçiren konuk ekip, 7 haftadan namağlup çıkmayı başarırken, son hafta Dortmund derbisinde alınan 3 puan yüzleri güldürdü. İlk yarısı 1-0’lık üstünlükle sonuçlanan mücadelenin ikinci yarısında skor 1-1’e gelirken, Leipzig galibiyetten vazgeçmedi ve Yussuf Poulsen ile galibiyeti yakaladı. Zirve ile puan farkını 10’a indiren konuk ekip, Milli ara dönüşü zirve takibini kayıpsız sürdürmek istiyor. Leipzig zirve takibine kayıpsız devam etmek istiyor. Son 7 haftada iyi bir yükseliş yakalayan Leipzig, Hoffenheim deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.10

Bets10 Bahis Oranı: 4.40