Hatayspor Antalyaspor İddaa Tahmini 20.11.2021

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 2 maçtır kazanmayı başaran Antalyaspor deplasmanda, Hatayspor’un konuğu olacak. Mücadele saat 13.30’da başlayacak ve Ben Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Hatayspor ve Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Hatayspor kazanır 1.85, beraberlik 4.05, Antalyaspor kazanır ise 4.55 olarak açıklanmış.

Hatayspor’da Hedef Galibiyet 

Hatayspor, milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Konuk oldukları Adana Demirspor deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Bu sezon ilk kez resmi bir maçta gol atamayan Hatayspor’un 11 maçlık skor üretme serisi de sona ermiş oldu. Süper Lig’de 4 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanışan Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, lider Trabzonspor’un 7 puan gerisinde 2. Sırada yer alıyor. Bu hafta iç sahada Antalyaspor’u konuk edecek Hatayspor’da önemli bir eksik yok.

Antalyaspor 2 Maçtır Kazanıyor 

Antalyaspor, son haftalarda üst üste galibiyetler almaya başladı. Giresunspor deplasmanında 2-1 kazanmayı başaran Kırmızı Beyazlılar, milli maç arasından önceki hafta ise Altay’ı tek golle 1-0 mağlup etmişti. Süper Lig’de bu sezon ilk kez üst üste 2 galibiyet alan Akdeniz ekibi, 14. Sıraya kadar yükselmeyi başardı. Nuri Şahin yönetiminde iyi bir çıkış yakaladılar ve bu çıkışı Hatayspor deplasmanında da devam ettirmek istiyorlar. Maç öncesinde Antalyaspor’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Hatayspor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Munir, Strahil Popov, Sam Adekugbe, Paolo Santos, Fatih Kuruçuk, Emre Çolak, Adama Traore, Ruben Riberio, Dylan Saint Louis, Mohammed Kamara, Mame Diouf

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Bahadır Öztürk, Veysel Sarı, Kudryashov, Andrea Poli, Deni Milosevic, Fredy, Amilton, Gökdeniz Bayrakdar, Haji Wright

İddaa Tahmini

Hatayspor, iç sahada etkili bir takım. Bu sezon kendi evlerinde sadece Fenerbahçe’ye kaybettiler. Antalyaspor karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.61

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor, evinde hata yapmadı. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor’u 3-1 ile geçtile ve moral buldular.