Giresunspor Yeni Malatyaspor Bahis Tahmini 20.11.2021

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Düşme hattında yer alan Giresunspor evinde, Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Giresunspor ve Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Giresunspor kazanır 1.92, beraberlik 3.65, Yeni Malatyaspor kazanır ise 4.60 olarak açıklanmış.

Giresunspor Düşme Hattında 

Giresunspor, milli maç arasından önceki hafta Sivasspor deplasmanına konuk oldu ve rakibinden puan almayı başardı. Sahadan golsüz beraberlik ile ayrılan Hakan Keleş’in öğrencileri, bu hafta Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Son haftalarda ciddi puanlar toplayan Karadeniz ekibi, son 6 maçta sadece 1 kez mağlup oldu. Süper Lig’de 12 haftada 10 puan toplayan Giresunspor, 17. Sırada yer alıyor. Bu hafta Yeni Malatyaspor’u konuk edecek Giresunspor’da Hamidou Traore kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Yeni Malatyaspor Alt Sıralarda 

Yeni Malatyaspor, milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Başakşehir’e 3-1 ile boyun eğdiler. Bir önceki hafta ise Kasımpaşa deplasmanında 2-0 kaybetmişlerdi. Mario Sumucida yönetiminde 4 maça çıkan Yeni Malatyaspor, bu süreçte 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadı. Süper Lig’de 12 puana sahip Yeni Malatyaspor, düşme hattının 1 basamak üzerinde yer alıyor. Bugün karşılaşacakları Giresunspor’un ise 2 puan üzerindeler. Maç öncesinde Yeni Malatyaspor’da Didier N’dong kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Giresunspor – Yeni Malatyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 16.000’da başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Giresunspor’da Hamidou Traore kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Yeni Malatyaspor’da Didier N’dong kart cezalısı.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Hüsamettin Tut, Alexis Perez, Mamadou Diarra, Zeki Yavru, Esat Mala, Michal Nalepa, Flavio, Joey Pulupessy, Serginho, Ibrahima Balde

Yeni Malatyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Herrera, Chebake, Wallace, Semih Kaya, Oussama Haddai, Rayane Aabeid, Acquah, Fofona, Topalli, Tetteh, Adem Büyük

İddaa Tahmini

Yeni Malatyaspor, son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşadı. Son 2 maçtan puan çıkartamadılar. Giresunspor, olumlu sinyaller veriyor. İç sahada konuk edecekleri Yeni Malatyaspor’u mağlup etmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.69

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Giresunspor, haftayı 3 puan ile kapattı. Diabate’nin penaltı golüyle Yeni Malatyaspor’u 1-0 mağlup ettiler.