Sassuolo – Cagliari İddaa Tahmini 21.11.2021

İtalya Serie A Ligi‘nde 21 Kasım Pazar günü 13. hafta heyecanı yaşanırken, Türkiye saati ile 14:30‘da, Sassuolo ile Cagliari karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Sassuolo galibiyetine 1.68, beraberliğe 4.20, Cagliari galibiyetine ise 4.75 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Sassuolo Galibiyet Peşinde

Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde tam 8 haftadır kazanamayan Udinese’ye deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Maçın hemen 8. dakikasında 1-0 geriye düşen Sassuolo, Berardi ve Frattesi’nin golleriyle 2-1 öne geçmeyi başarsa da, skoru koruyamadı ve 3-2’lik mağlubiyetle üst üste 2. yenilgisini aldı. 12 hafta sonunda 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan toplamayı başarabilen Sassuolo, yeni hocası Alessio Dionisi ile bir türlü istikrar yakalamayı başaramazken, Milli arayı fırsata çevirmek istiyor. Ev sahibi ligin zayıf halkası Cagliari karşısıdna 3 puanı hedefliyor.

Zayıf Halka Cagliari

Cagliari, İtalya Serie A Ligi’nde 12. hafta sona ererken, aldığı tek galibiyetle ligin en zayıf halkası olmaktan kurtulamadı. Göreve sezon başında gelen Walter Mazzarri ile birlikte geçtiğimiz sezondan başlayan kötü gidişat kaldığı yerden devam ederken, Milli araya ligin en zayıf halkası olarak giren konuk ekipte teknik adamın tahtı sallanıyor. Son 4 haftayı Fiorentina, Roma, Bologna ve Atalanta mağlubiyetleriyle geçiren Cagliari, Milli ara dönüşünde de umut vermiyor.

Maç Bilgileri

Sassuolo – Cagliari Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Niccolo Baroni. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Cagliari cephesinde ise Balde, Ceter Valencia, Ladinetti ve Rog’un sakatlığı bulunuyor.

Sassuolo’nun ilk 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Rogerio, Ferrari, Chiriches, Toljan, Djuricic, Junior Traore, Boga, Frattesi, Caputo, Raspadori.

Cagliari’nin ilk 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Alessio Cragno, Henrique, Walukiewicz, Caceres, Carboni, Nandez, Marin, Joa Pedro, Pereiro, Deiola, Pavoletti.

Sezon genelinde rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan Sassuolo, Milli ara dönüşü iç saha avantajıyla galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.46

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gol izlediğimiz mücadelede, ev sahibi Sassuolo skoru koruyamadı ve galibiyeti kaçırdı. Ev sahibi ligin en zayıf halkasına üstünlük kuramadı.