Rayo Vallecano Mallorca Bahis Tahmini 22.11.2021

İspanya La Liga’da haftanın kapanış maçı. Mallorca deplasmanda, Rayo Vallecano’ya konuk olacak. Mücadele saat 23.00’te başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Rayo Vallecano ve Mallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Rayo Vallecano kazanır 1.93, beraberlik 3.40, Mallorca kazanır ise 4.50 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano Favori Taraf

Rayo Vallecano, bu sezon La Liga’nın dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. La Liga’da özellikle Vallecas’da oynadıkları maçlarda ciddi puanlar topladılar. Bu sezon iç sahada 6 maçta 16 puan toplayan Rayo Vallecano’nun iç sahada mağlubiyeti bulunmuyor. Milli maç arasından önceki hafta Real Madrid ile karşılaşan Andoni Sagarna’nın öğrencileri, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu hafta Mallorca’yı konuk edecek Rayo Vallecano’da Radamel Falcao’nun sakatlığı bulunuyor.

Mallorca’da Puan Kayıpları

Mallorca, son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. La Liga’da oynadıkları son 5 maçtan da puan kaybı ile ayrıldılar. Milli maç arasından önceki hafta Elche’yi konuk eden Luis Garcia’nın öğrencileri, rakibi ile 2-2 berabere kalmıştı. Son 4 maçtan da beraberlik ile ayrılan Mallorca, La Liga’da 13. Sırada yer alıyor. Düşme hattının 4 puan üzerindeler. Bu hafta Rayo Vallecano’ya konuk olacak Mallorca’da Idrissu Baba kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – MallorcaMaçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Radamel Falcao’nun sakatlığı bulunuyor. Mallorca’da Idrissu Baba kart cezalısı.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Santiago Comesana, Francisco Garcia, Yacine Qasmi

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Manolo Reina, Joan Sastre, Antonio Raillo, Antonio Sanchez Navarro, Brian Olivan, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Iddrisu Mohammed, Brian Cufre, Victor Mollejo, Alvaro Gimenez

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano’nun kazanmasını bekliyorum. Bu sezon Vallecas’da çok etkililer. Mallorca karşısında da 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.64

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.93

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano’nun iç sahadaki etkili futbolu devam etti. Mallorca’yı 3-1 mağlup ettiler ve haftayı galibiyet ile kapattılar.