Hellas Verona – Empoli İddaa Tahmini 22.11.2021

İddaa fikstüründe 22 Kasım Pazartesi günü yer alan İtalya Serie A Ligi‘nin 13. hafta mücadelesinde, Hellas Verona ile Empoli karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 20:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Hellas Verona galibiyetine 1.78, beraberliğe 4.00, Empoli galibiyetine ise 4.33 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.54, beraberliğe 3.50, konuk ekibe ise 3.65 olarak verilmiş.

Hellas Verona Lider Geçit Vermedi

Hellas Verona, Igor Tudor’un göreve gelişiyle birlikte İtalya Serie A Ligi’ne sergilediği futbol ve aldığı sonuçlarla damga vururken, son hafta namağlup lider Napoli’ye deplasmanda geçit vermedi ve son 4 haftadan mağlubiyetsiz çıkmayı başardı. Tudor yönetiminde 8 haftadan ise sadece 1 galibiyet alan Hellas Verona, tek mağlubiyetini 2-0 öne geçtiği Milan deplasmanında 3-2’lik skorla aldı. Son 8 haftada 22 gol atmayı başaran ev sahibinde hücum hattı çok formda.

Empoli Son Dakika Golüyle Yıkıldı

İtalya Serie A Ligi’nde 12. haftanın açılış mücadelesine Genoa karşısında çıkan Empoli, düşme potasındaki rakibi karşısında şansız bir penaltı ile 1-0 geriye düşerken, Di Francesco ve Zurkowski’nin golleriyle geri dönmeyi başarırken, bitime saniyeler kala kalesinde beraberlik golünü gördü ve evinde 2-2’lik beraberliğe razı geldi. Son 4 haftada sadece İnter’e mağlup olan Empoli, yükselen performans grafiğiyle 11. sıraya kadar yükselmeyi başardı ve ligin yeni temsilcileri arasında en iyi performansı sergiledi.

Maç Bilgileri

Hellas Verona – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona’da Bessa ve Kalinic kart cezalısı. Frabotta ise sakat. Empoli’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Hellas Verona’nın ilk 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Ivor Pandur, Hongla, Casale, Koray Günter, Faraoni, Zaccagni, Barak, Lazovic, Tameze, Dawidowicz, Giovanni Simeone.

Empoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Luperto, Marchizza, Ismajli, Nicolas Haas, Bandinelli, Bajrami, Stojanovic, Haas, Cutrone, Mancuso.

Son hafta lidere geçit vermeyen Hellas Verona, Tudor yönetiminde iyi performansını sürdürüyor. Hellas Verona Milli ara dönüşü evinde kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.54

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hellas Verona taraftarı önünde Barak ve Aousta’nın golleriyle kazandı. Ev sahibi Tudor yönetiminde iyi performansını galibiyetle taçlandırırken, bizleri yanıltmadı.