Trabzonspor Gaziantep FK İddaa Tahmini 22.11.2021

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Trabzonspor evinde, Gaziantep FK ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Trabzonspor ve Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Trabzonspor kazanır 1.58, beraberlik 4.60, Gaziantep FK kazanır ise 6.10 olarak açıklanmış.

Trabzonspor’da 3 Önemli Eksik

Trabzonspor, bu sezon Süper Lig’de şampiyonluğun en güçlü adayı. Milli maç arasından önceki hafta Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk olan Bordo Mavililer, Abdülkadir Ömür ve Cornelius’un golleriyle 2-1 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de bu sezon 12 haftada mağlubiyeti bulunmayan tek takım konumunda yer alan Trabzonspor, 30 puan ile liderliğini sürdürüyor. Üst üste 5 maçtır da kazanıyorlar. Bu hafta Gaziantep FK’yı konuk edecek Trabzonspor’da Uğurcan Çakır kart cezalısı. Hüseyin Türkmen, Gervinho ve Bakasetas ise sakat.

Gaziantep FK Deplasmanda Kayıp

Gaziantep FK, ligin orta halli takımlarından biri diyebiliriz. Süper Lig’de bu sezon çıktıkları 12 karşılaşmada 4 galibiyet alabildiler. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada Kasımpaşa’yı konuk eden Erol Bulut’un öğrencileri, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Gaziantep FK, bu sezon deplasmanda çok etkisiz. Oynadıkları 6 deplasman maçında sadece 1 puan alabildiler. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Kenan Özer ve Torgeir Borven sakat. Joao Figueiredo ise kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Trabzonspor – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Güneş Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Uğurcan Çakır kart cezalısı. Hüseyin Türkmen, Gervinho ve Bakasetas ise sakat. Gaziantep FK’da Kenan Özer ve Torgeir Borven sakat. Joao Figueiredo ise kart cezalısı.

Trabzonspor'un 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Bruno Peres, Vitor Hugo, Edgar Ie, Anders Trondsen, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Yunus Malli, Anthony Nwakaeme, Jorge Djaniny, Cornelius

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç , Oğuz Ceylan, Alin Tosca, Steven Caulker, Djilibodji, Hamza Mendly, Angelo Sagal, Alexandru Maxim, Recep Niyaz, Dicko, Muhammet Demir

İddaa Tahmini

Trabzonspor, son 5 maçından da galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de bu hafta Gaziantep FK karşısında da kazanırlar ve galibiyet serisini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor’da galibiyet serisi devam etti. Gaziantep FK’yı 3-0 mağlup ettiler ve Süper Lig’de liderliğini sürdürdüler.