Günün İddaa Kuponu (4) 21.11.2021

21 Kasım Pazar günü fikstüründe yer alan 3 büyük mücadeleyi kupon olarak derledim. Haftanın kritik maçlarında kazanmanızı dilerim.

Galatasaray – Fenerbahçe: MS 1, 1.90 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; 21 Kasım Pazar günü İstanbul’da, Avrupa ve Asya kıtasını bileştiren harika bir derbi bizleri bekliyor. Türkiye Süper Ligi‘nin 13. haftasında Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe‘yi evinde ağırlayacak. İki takımın 394. randevusu Türkiye saati ile 19:00‘da, Nef Stadı’nda sahne alırken, beIN SPORTS HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Galatasaray, Fenerbahçe derbisiyle taraftarına kavuşuyor. Pandemi döneminin ardından Sarı Kırmızılılar ilk kez tam kapasiteyle seyirci karşısına çıkacak. Derbi mücadelesi Fatih Terim ve öğrencileri için 3 puandan fazlasını ifade ediyor. UEFA Avrupa Ligi E Grubu’na damgasını vuran Galatasaray, Süper Lig sahnesinde ise bir türlü zirve yarışına dahil olamadı. Milli ara öncesi Karagümrük deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen ev sahibi, bu sonuçla birlikte lider Trabzonspor’un tam 9 puan gerisine düştü. Marcao’nun geri dönüşüyle birlikte Galatasaray’ın iki kulvarda birden yükselişe geçtiğini söyleyebiliriz. Ev sahibi ligde son 6 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Bu süreçte tek mağlubiyet Beşiktaş derbisinde geldi. Fatih Terim’in öğrencileri bu derbide kazanmayı planlıyor. Türkiye Süper Ligi’nde zor günler geçiren Fenerbahçe için Galatasaray derbisi çıkış bileti olabilir. İlk 8 haftadan Vitor Pereira’nın 3’lü savunma sistemiyle lider çıkmayı başaran Fenerbahçe, Milli ara dönüşü Trabzonspor mağlubiyetiyle düşüşe geçerken, son 4 haftadan sadece 1 puan çıkarınca, liderin 10 puan gerisine düştü. Bu süreçte puan kayıplarının yanında gelen sakatlık haberleri Sarı Lacivertliler için son 4 haftanın tam anlamıyla kabussa dönüşmesine neden oldu. Altay, Valencia ve Gustavo uzun süreli sakatlıklar yaşarken, son hafta Kayserispor karşısında 2-0 geriden gelerek alınan 2-2’lik beraberlik Fenerbahçe için puan tablosunda önemli bir kayıp olsa da, verilen reaksiyon lig genelinde geri dönüş için oldukça önemliydi. Tüm rotasını derbi galibiyetine çeviren Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında ben de varım demek istiyorsa, ezeli rakibini deplasmanda mağlup etmek zorunda. hafta oynanacak derbi mücadelesi, iki takımında şampiyonluk yarışına girmesi için çok büyük önem arz ediyor. Hata yapma lüksünü haftalar öncesinden kaybeden ve zirveden adım adım uzaklaşan Galatasaray, taraftarı önünde hata yapmayacak ve 3 puanı hanesine yazdıracaktır.

İnter – Napoli: İY 0, 2.03 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; İnter ile Napoli‘nin, 21 Temmuz Pazar günü vereceği 3 puan mücadelesi S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 20:00‘de start alacak İtalya Serie A Ligi 13. hafta mücadelesine San Siro Stadı ev sahipliği yapacak. İnter, İtalya Serie A Ligi’nde lider ile puan farkını 4’e indirme şansını Milano derbisinde kaçırdı. Namağlup Milan deplasmanına konuk olan son şampiyon İnter, Hakan Çalhanoğlu’nun penaltı golüyle 1-0 öne geçmeyi başarsa da, hem skoru koruyamadı hem de Lautaro Martinez ile 2. penaltı fırsatından yararlanamadı. 12 hafta sonunda 1 mağlubiyeti bulunan İnter, son 4 haftadan namağlup çıkarak zirve takibini sürdürürken, bu hafta zirvenin bir diğer ortağı Napoli ile karşılaşacak. Simone Inzaghi’nin öğrencileri en azından Napoli ile puan farkını 4’e indirmek istiyor. Napoli, İtalya Serie A Ligi sahnesinde Milli araya namağlup lider girmeyi başardı. Luciano Spalletti’nin öğrencileri ilk 12 haftadan 10 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılırken, aynı performans grafiğine sahip Milan ile birlikte zirve koltuğunu paylaşırken, averaj farkıyla liderliğini sürdürüyor. Son olarak evinde Hellas Verona’yı konuk eden Napoli, 1-0 geriden gelerek Lorenzo ile 1-1’lik beraberliği yakalarken, daha net gol fırsatları yakalamasına rağmen sahadan 1 puanla ayrıldı. Oyun etkisini sürdürse de, Milan’ın puan kaybettiği haftada 3 puan hedefine ulaşamayan Napoli, telafiyi derbi galibiyetiyle hedefliyor. Dev derbiye iki takımda çok formda çıkacak. Zirve yarışının kaderini değiştirecek olan zorlu mücadelede, İnter ile Napoli’nin birbirlerine ilk 45 dakikada üstünlük kurmayacağını düşünüyorum.

Genoa – Roma: KGVAR, 1.48 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; S Sport 2 ekranlarından 21 Kasım Pazar günü Türkiye saati 22:45‘te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Genoa ile Roma karşı karşıya gelecek. Genoa , Milli arada köklü bir değişikliğe gitti ve Davide Ballardini ile yollarını ayırırken, göreve Andriy Shevchenko’yu getirdi. İlk 12 hafta sonunda düşme potasıyla aynı puana sahip olan ve 12 maçtan sadece 9 puan çıkarabilen ev sahibi, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Son 8 haftada sadece 2 mağlubiyet alan Bologna, iyi performanslar sergilese de, bir türlü maç kazanmayı başaramadı ve 6 beraberlikle birlikte alt sıralara demir attı. Başarılı Milli takım kariyeriyle dikkat çeken Shevchenko ile birlikte ev sahibi yükselişe geçmek istiyor. Roma için Milli ara kurtarıcı oldu diyebiliriz. Konuk ekip sezon başında göreve Jose Mourinho’yu getirmiş ve iki kulvarda birden alınan üst üste galibiyetler Roma’da yüzleri güldürmüştü. Ancak Roma önce İtalya Serie A Ligi’nde, ardından Konferans Ligi’nde üst üste puan kayıpları yaşarken, teknik adam büyük eleştiri topladı. Ligde son 2 hafta Milan ve Venezia’ya kaybeden konuk ekip, Konferans Ligi’nde ise Bodo/Glimt’e deplasmanda 6-0 mağlup olurken, evinde 2-2’lik beraberlikle yetindi. Milli araya çok formsuz giren Roma, ligde 6. sıraya kadar gerilerken, Genoa deplasmanı teknik adam için kader maçı olabilir. Hoca değişikliğiyle birlikte yükselişe geçmek isteyen Genoa ve Mourinho önderliğinde zor günler geçiren Roma’nın, bu zorlu ve kritik mücadelede 3 puan adına gol bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.70

Bets10 Bahis Oranı: 34.40