Günün İddaa Kuponu (3) 21.11.2021

21 Kasım Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan 3 Fransa Ligue 1 mücadelesini kupon olarak derledim. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Troyes – Saint Etienne: KGVAR, 1.53 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Fransa Ligue 1‘de 14. hafta heyecanı yaşanırken, 21 Kasım Pazar günü fikstüründe Troyes ile Saint Etienne karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak maç Türkiye saati ile 17:00‘de başlayacak. Fransa Ligue 1’in 13. haftasında Lens deplasmanına konuk olan Troyes, sezonun en ağır yenilgilerinden birini aldı ve Milli araya 4-0’lık mağlubiyetle girdi. Savunmada tel tel dökülen ev sahibi, hücum hattında da hiçbir varlık gösteremedi. Lens maçına kadar son 3 haftadan 7 puan çıkarmayı başaran ve bu sezonki formunun zirvesine çıkan Troyes, sert bir düşüş yaşadı. 13 puana 14. sırada yer alan ev sahibi, düşme potasından sadece 1 puan uzaklıkta yer alırken, Ligue 1 sahnesinde güven vermedi. Fransa Ligue 1’in 13. haftası evinde Clermont’u konuk eden Saint Etienne, ilk 12 haftanın en zayıf halkası olarak son haftaya çıkarken, kritik bir geri dönüşe imza attı ve son 12 dakikada gelen 3 golle 3 puana uzanan Saint Etienne, yeni sezonda ilk galibiyetini alarak, en alt sıradan kurtuldu. İlk 12 haftayı 6 puanla noktalayan Claude Puel’in öğrencileri, savunma hattında güven vermemeye devam ederken, hücum hattı ise vites yükseltti. Galibiyet adına güven vermeyen ve kötü savunma performanslarıyla alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Troyes ve Saint Etienne’nin bu hafta gol bulacağını düşünüyorum.

Lyon – Marsilya: KGVAR, 1.41 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 21 Kasım Pazar günü derbi heyecanı yaşanacak. İki ezeli rakip Lyon ile Marsilya‘nın karşı karşıya geleceği mücadele, Türkiye saati ile 22:45‘te, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Maça Parc Olympique Lyonnais ev sahipliği yapacak. Fransa Ligue 1’de Milli ara öncesi Rennes deplasmanına konuk olan Lyon, en yakın rakibi karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken, 2. yarıda beraberlik golü arayan Peter Bosz’un öğrencileri, farkın açılmasına engel olamadı ve haftayı 4-1’lik yenilgiyle kapattı. Kalesine gelen her top golle sonuçlanırken, Lyon savunması sınıfta kaldı. Fransa Ligue 1’de liderin tam 15 puan gerisine düşen Lyon, göreve sezon başında gelen Bosz ile UEFA Avrupa Ligi’ne grupta 4 maçtan 4 galibiyetle çıkarak damga vurmayı başarırken, Ligue 1 performansıyla ilk 5 içerisine dahil olamadı. 8. sırada yer alan Lyon, Ligue 1’de artık yükselişe geçmek istiyor. Marsilya, Fransa Ligue 1’de Milli araya beklenmedik bir puan kaybıyla girdi. Evinde ligin en zayıf halkalarından Metz ile karşı karşıya gelen Jorge Sampaoli ve öğrencileri, karşılaşmadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Konuk ekipte son haftalarda boy gösteren gol sorunu, son maçta da kendisini gösterdi. Son 4 haftada 2 gol atabilen Marsilya, bu süreçte sadece Clermont’u mağlup edebildi. Lider ile puan farkı 11’e çıkarken, konuk ekip Milli ara dönüşü ezeli rakibi Lyon ile karşı karşıya gelecek. İlk 6 haftanın namağlup takımı Marsilya, son 7 haftadan sadece 2 galibiyet çıkardı. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu derbi mücadelesinde iki takımında galibiyete ihtiyacı var. Son haftalarda beklenmedik puan kayıpları yaşayan iki takımında 3 puandan fazlasını ifade eden bu zorlu mücadelede gol bulacağını düşünüyorum.

Strasbourg – Reims: KGVAR, 1.85 (iddaa) – 2.05(Bets10) ; Strasbourg evinde Reims‘i konuk ediyor. 21 Kasım Pazar günü Fransa Ligue 1‘in 14. hafta kapsamında bizleri bekleyen müsabaka, Türkiye saati ile 17:00‘de, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak. Strasbourg gol düellosundan 1 puanla döndü. Son hafta Nantes deplasmanında 2 kez geriye düşen Julien Stephane’nin öğrencileri Diallo ve Thomasson’nun golleriyle geri dönmeyi başarırken, deplasmandan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Ev sahibi 2 hafta önce Lorient’i taraftarı önünde 4-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Son haftalarda Strasbourg’un yükselişe geçtiğini söyleyebiliriz. 18 puanla 9. sırada yer alan ev sahibi, üst sıra takibini sürdürüyor. Reims, Fransa Ligue 1’de 13. hafta sona ererken, 2 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyetle sadece 12 puan toplamayı başarabilirken, düşme hattı ile aynı puana sahip Milli araya girdi. Son 5 haftada 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle düşüşe geçen konuk ekip, son olarak evinde Monaco ile golsüz berabere kaldı ve savunmada hata yapmasa da, sergilediği etkisiz futbolun ardından güven vermemeye devam etti. Reims cephesinde Oscar Garcia’nın performansı büyük eleştiri toparlarken, konuk ekip sezonun ilk haftaları olsa da, teknik adam değişikliğine gidebilir. Savunmada iyi performanslar sergilemeyen Strasbourg ve Reims’in karşı karşıya geleceği mücadelede, Karşılıklı Gol Var seçeneği denenmeye değer.

Toplam İddaa Oranı: 3.99

Bets10 Bahis Oranı: 5.23