Günün İddaa Kuponu (2) 21.11.2021

Fransa Ligue 1 sahnesinde 21 Kasım Pazar günü 14. hafta mücadeleleri sahne alırken, 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Angers – Lorient: KGVAR, 1.80 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; Fransa Ligue 1‘de 21 Kasım Pazar günü Angers ile Lorient kozlarını paylaşacak. 14. hafta kapsamında karşımıza çıkacak olan mücadele Türkiye saati ile 17:00‘de, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak. Angers, Fransa Ligue 1’de Milli araya 4 haftalık galibiyet hasretiyle girerken, üst sıralardan uzaklaştı. Ev sahibi sezona iyi bir başlangıç yapsa da, özellikle iç saha performansı son haftalarda düşüşe geçti. Son 2 iç saha maçında mağlubiyetten kurtulamayan Angers, formsuz Saint Etienne ve Lille deplasmanlarından ise gollü beraberlikler aldı. 10. sıraya kadar gerileyen Angers, alt sıralardan kurtulmayı başarsa da, 4 haftalık performans grafiğiyle olumlu sinyaller vermedi. Lorient cephesinde yeni sezon rüya gibi başlarken, ilk 9 haftaya damgasını vuran konuk ekip, son 4 haftada ise en zayıf halkalardan birisi haline geldi. İlk 9 haftada sadece Montpellier’e mağlup olan Lorient, son 4 haftanın 3’ünden mağlup dönerken, toplamda galibiyet hasretini 6 haftaya çıkardı. 13 haftalık periyotta Christophe Pellissier’in öğrencileri toplam 20 gole kalesinde engel olamazken, bu gollerin 11’ini son 4 haftada yedi. Milli araya en formsuz haliyle giren Lorient, Angers deplasmanında kabusa son vermek istiyor. Milli arayı fırsata çevirmek isteyen Angers ve Lorient, üst üste puan kayıplarına son vermek için çıkacağı bu zorlu 90 dakikada rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

Metz – Bordeaux: MS 2, 2.65 (iddaa) – 3.10 (Bets10) ; Fransa Ligue 1‘de 14. hafta başlarken, yoluna düşme potasında devam eden Metz ile Bordeaux, 21 Kasım Pazar günü karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 17:00. Fransa Ligue 1’de son 5 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Metz, Milli ara öncesi Marsilya deplasmanından 0-0’lık beraberlikle dönerken, en alt sıraya demir attı. 13 haftadan 1 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyetle sadece 8 puan toplamayı başaran ev sahibinde teknik adam Frederic Antonetti’nin tahtı sallanıyor. 13 haftada sadece 13 gol atabilen Metz, en zayıf hücum performansını sergilerken, kalesinde ise 27 gole engel olamadı ve savunma performansıyla da en zayıf halkalar arasında yer aldı. Fransa Ligue 1’in 13. haftası evinde lider PSG’yi konuk eden Bordeaux, karşılaşmaya düşme potasına gerileme tehlikesiyle çıkarken, ilk yarıyı 2-0 geride kapattı, ikinci yarıda ise 3-0 geriye düştü. Özellikle maçın son dakikalarında Bordeaux etkisini artırsa da, Elis ve Niang’ın golleri puan için yeterli olamadı ve kaybedebilen 3 puanla birlikte konuk ekip düşme potasına girdi. 3 maçlık yenilmezlik serisini kaybeden Bordeaux, Milli ara dönüşü ligin en zayıf halkası karşısında toparlanmak istiyor. Fransa Ligue 1’in son haftasında toparlanma sinyalleri veren Bordeax, en zayıf halka Metz karşısında galibiyet hedefine ulaşacaktır.

Clermont – Nice: MS 2, 1.88 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; beIN SPORTS HD 3 ekranlarından 21 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 19:00‘da naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Clermont ile Nice karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1 sahnesinde Milli ara öncesi Saint Etienne deplasmanına konuk olan Clermont, ilk yarıda gol fırsatlarını çok iyi değerlendirirken, devre arasına Bayo ve Berthomier’in golleriyle 2-0 önde girdi. Son 12 dakikada üst üste gelen 3 golle mağlup olan Clermont, üst üste 3. yenilgisini alırken, son haftaların zayıf halkalarından biri haline geldi. İlk 4 haftadan namağlup 8 puanla çıkmayı başaran konuk ekip, ilk 4 haftada topladığı puanla sayesinde düşme hattından uzak kalmayı başarsa da, devam eden kötü gidişat Clermont’u zorlu günlere sürüklüyor. Nice zirve yarışında yaralı. Milli ara öncesi evinde Montpellier’i konuk eden Galtier’in öğrencileri, çok daha net gol fırsatları bulsa da, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaramazken, formsuz rakibine 1-0 mağlup oldu. Zirvenin 11 puan gerisine düşen Nice, 13 haftada 3. mağlubiyetini aldı. Nice aynı zamanda son hafta ilk iç saha mağlubiyetini aldı. Kötü gidişata son vermek ve tekrar zirve yarışına dahil olmak isteyen konuk ekip, Ligue 1’in en iyi savunma performansını sergiledi ve 13 haftada sadece 10 gol yedi. Milli ara öncesi ilk iç saha mağlubiyetini alan Nice, zirve yarışında ağır bir yara alırken, teselliyi Clermont deplasmanında bulacak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 8.96

Bets10 Bahis Oranı: 13.64