Günün İddaa Kuponu 21.11.2021

21 Kasım Pazar günü için Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1 mücadelelerini kupon olarak derledim. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Freiburg – Frankfurt: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Almanya Bundesliga‘da 12. hafta heyecanı, 21 Kasım Pazar günü devam ederken, Freiburg evinde Frankfurt‘u konuk edecek. beIN SPORTS HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 17:30. Almanya Bundesliga’da 11. haftanın en zorlu fikstürüne sahip olan Freiburg, lider Bayern Münih’e, Allianz Arena deplasmanında karşı koyamadı. İlk 10 haftadan namağlup çıkan Christian Streich ve ekibi, lider karşısında ise ilk mağlubiyetini 2-1’lik skorla aldı. Maç boyunca mücadeleden vazgeçmeyen ev sahibi, mağlup olsa da, lider karşısında sergilediği futbolla güven vermeye devam etti. Bundesliga serüvenine 3. sırada devam eden Freiburg, evinde 5 maçtır kaybetmiyor. Ev sahibi Milli ara dönüşü Bundesliga’da sergilediği harika performans grafiğini kaldığı yerden sürdürmek istiyor. Almanya Bundesliga’nın 11. haftasında konuk olduğu Greuther Fürth deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran Frankfurt, 3 maçtır devam eden puan kayıplarına ligin en zayıf halkası karşısında son vermeyi başarırken, Milli ara öncesi umut buldu. 11 haftada sadece 2 galibiyeti bulunan Oliver Glasner’in öğrencileri, sadece lider Bayern Münih ve Fürth karşısında maç kazanmayı başarırken, Avrupa performansıyla dikkat çekti. D Grubu’nda namağlup lider olmayı başaran Frankfurt, Milli ara dönüşü aynı başarıyı Bundesliga sahnesinde göstermek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, Freiburg ve Frankfurt’un 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Mainz – Köln: KGVAR, 1.45 (iddaa) – 1.57 (Bets10) ; beIN SPORTS HD 2 ekranlarından 21 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 19:30‘da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga‘nın 12. hafta mücadelesinde, Mainz ile Köln karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’nın 11. haftası Mönchengladbach’ı evinde ağırlayan Mainz, ilk 35 dakikada oyuna hükmetmeyi başarsa da, uzaktan gelen şutta kaleci Robin Zentner’in bir anlık hatası ev sahibini ilk yarıda 1-0 geriye düşür. Mainz ikinci yarıda da etkili futbolunu rakibine kabul ettirirken, Widmer bitime 14 dakika kala beraberlik golünü kaydetti. Son 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başaran Mainz, 11 hafta sonunda 7. sıraya kadar yükselmeyi başarırken, Svensson yönetiminde iyi bir sezon geçiriyor. Almanya Bundesliga’da 11. hafta geride kalırken, konuk ekip Köln, 3 galibiyet, 5 beraberlik, 3 mağlubiyetle 14 puan topladı ve 11. sırada yer aldı. Köln ligin orta sıralarında, rahat bir konumda yer alsa da, son 4 haftada gelen üst üste puan kayıpları konuk ekibi ilk 6 yarışından uzaklaştırdı. İlk 7 haftada tek mağlubiyetini lidere Bayern Münih’e karşı alan Köln, son 4 haftada ise Hoffenheim ve Dortmund’a mağlup olurken, Leverkusen ve Union Berlin maçları ise gollü beraberliklerle sonuçlandı. Almanya Bundesliga’da üst sıralara dahil olmak isteyen Mainz ve Köln’ün, bu zorlu 90 dakikada birbirlerine gol atmayı başaracağını düşünüyorum.

Brest – Lens: MS 2, 1.95 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; Fransa Ligue 1‘de zirvenin en yakın takipçisi Lens, 21 Kasım Pazar günü Brest deplasmanına konuk alacak. 14. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 15:00‘te başlarken, beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 13. haftasında Lorient deplasmanına konuk olan Brest, maça etkisiz bir başlangıç yaparken, ilk 45 dakikadaki kötü performansının bedelini 1-0 geriye düşerek ödedi. İkinci yarıda ise Faivre ve Mounie golleriyle Brest’e ilk deplasman galibiyetini getirdi. İlk 11 haftanın tamamında puan kaybeden ve düşme potasında yer alan Brest, son 2 haftada Monaco ve Lorient’i mağlup etmeyi başarırken, Milli ara öncesi düşme potasından kurtuldu. Ancak tehlikeyi atlatmak için Michel Der Zakarian ve öğrencilerinin çok daha fazlasına ihtiyacı var. Konuk ekip Lens, Fransa Ligue 1 sahnesinde Milli araya harika bir galibiyetle girdi ve zirvenin en yakın takipçisi olmaya devam etti. Evinde ağırladığı Troyes karşısında tam 4 gol bulan ve rakibine gol şansı vermeyen Lens, Lyon deplasmanında kaybedilen 3 puanı telafi etti diyebiliriz. Franck Haise’nin öğrencileri son haftalarda deplasmanda üst üste mağlubiyetler alırken, evinde ise son 3 sınavından galip çıkmayı başardı. 13 hafta sonunda 7 galibiyet, 3 beraberlikle 24 puanı bulunan Lens, zirvenin 10 puan uzağında yoluna devam ediyor. Konuk ekip ligin en formda takımlarından birisi. Fransa Ligue 1’de zirve mücadelesi veren Lens, deplasmanda kötü performans grafiğine son verecek ve bu hafta Brest’i mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.24

Bets10 Bahis Oranı: 5.63