Beşiktaş – Ajax İddaa Tahmini 24.11.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu‘nda son 2 haftaya girilirken, temsilcimiz Beşiktaş evinde lider Ajax‘ı ağırlayacak. 24 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:30‘da başlama düdüğü çalınacak mücadele EXXEN platformundan naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Beşiktaş galibiyetine 7.40, beraberliğe 5.10, Ajax galibiyetine ise 1.45 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.52, 2.5 Alt 2.65 oran kazandırıyor.

Beşiktaş Umutlarını Kaybetti

Beşiktaş cephesinde UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda çıkılan 4 maç pahalıya mal oldu. Türkiye Süper Ligi’nin son şampiyonu sezona iyi bir başlangıç yaparken, Sergen Yalçın yönetiminde ilk 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başardı. Ancak Siyah Beyazlıların Şampiyonlar Ligi fikstürünün başlamasıyla birlikte, Beşiktaş kötü gidişata çare bulamadı. C Grubu’nda en zayıf halka olmaktan kurtulamayan Beşiktaş, 4 mağlubiyetle en alt sıraya demir atarken, kalesinde gördüğü 12 gole sadece 2 golle karşılık verebildi. Süper Lig sahnesinde ise ev sahibi adına üst üste gelen Hatayspor, Trabzonspor ve Alanyaspor mağlubiyetleri moralleri bozdu. Liderin 10 puan gerisinde 9. sıraya kadar gerileyen Beşiktaş, grubu lideri Ajax karşısına devler sahnesi umutlarını tamamen yitirerek çıkıyor.

Ajax Zirveyi Bırakmıyor

Ajax, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda son 2 haftaya en yakın rakibinin 6 puan üzerinde lider giriyor. İstanbul deplasmanına liderliği garantilemek için çıkacak olan Ajax, ilk maçta 2-0 mağlup ettiği Beşiktaş karşısında mutlak favori. Grupta 4’te 4 yapmayı başaran Hollanda temsilcisi, attığı 14 golle dikkat çekiyor. Kalesinde ise sadece 2 gole izin veren konuk ekip, Şampiyonlar Ligi’nin en iyi performans grafiklerinden birine sahip. Erik ten Hag önderliğinde harika bir oyun ortaya koyan Ajax, rakipleri karşısında çok rahat gol pozisyonuna girerken, savunmada ise kolay kolay hata yapmıyor. Kağıt üzerinde grubun favorisi Dortmund’u hem iç sahada hem de deplasmanda farklı skorlarla mağlup etmeyi başaran Ajax, güven vermeye devler sahnesinde devam ediyor.

Maç Bilgileri

Beşiktaş – Ajax Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Irfan Peljto. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Batshuayi sakat, Josef ise kart cezalısı. Ajax cephesinde Alvarez kart cezalısı. Kudus ve Stekelenburg’un sakatlığı bulunuyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Valentin Rosier, Montero, Vida, Rıdvan Yılmaz, Atiba, Can Bozdağ, Atiba, Rachid Ghezzal, Alex TexeiraCyle Larin.

Ajax’ın ilk 11’i Belli mi?

Ajax’ın muhtemel kadrosu: Remko PasveerPerr Schuurs, Lisandro Martinez, Nicolas Tagliafico, Jurrien Maduro, Schuurs, Gravenberch, Dusan Tadic, Davy Klassen, Steven Berghuis, Sebastien Haller.

Şampiyonlar Ligi C Grubu’nun lideri Ajax, zor günler geçiren Beşiktaş’ı İstanbul deplasmanında zorlanmadan mağlup edecek ve grupta liderliğini garantileyecektir.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.94

Best10 Oranı: H2, Oran 2.18

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ajax deplasmanda 1-0 geriden gelerek oyuna sonradan giren Haller’in golleriyle galibiyete uzandı. Hollanda temsilcisi Beşiktaş deplasmanından tek farklı skorla 3 puan alabildi.