Beşiktaş Ajax Bahis Tahmini 24.11.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Beşiktaş iç sahada, Ajax karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 20.45’te start alacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Beşiktaş ile Ajax zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Beşiktaş galibiyetinin 7.40, beraberlik tercihinin 5.10, Ajax galibiyetinin ise 1.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Beşiktaş’ın İddiası Yok

Beşiktaş’ın grupta iddiası bulunmuyor. İlk 4 maçtan puan çıkartamayan Siyah Beyazlılar, puansız olarak son sırada bulunuyor. Süper Lig’de de üst üste mağlubiyetler alan Beşiktaş, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Alanyaspor deplasmanında 2-0 kaybetti. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kaybeden Sergen Yalçın’ın ekibi, lider Trabzonspor’un 13 puan gerisine düştü. Bu hafta Vodafone Park’ta Ajax’ı konuk edecek Beşiktaş, rakibine karşı oynadığı ilk maçı Amsterdam Arena’da 2-0 kaybetmişti. Bu hafta Beşiktaş’ta N’Sakala ve Güven Yalçın kadroda yok. Josef De Souza’nın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Ajax Lider Konumda

Ajax, grubun en güçlü takımı. Henüz puan kaybı yaşamadılar ve oynadıkları 4 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılan Ajax, grupta liderliğini sürdürüyor. Hollanda Eredivisie’de de liderliğini sürdüren Ajax, yoluna doludizgin devam ediyor diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta sonu Waalwijk deplasmanında 5-0 kazanan Ajax’da moraller yerinde. Şampiyonlar Ligi’nde ise grupta oynadıkları son maçta Borussia Dortmund’u deplasmanda 3-1 ile geçmeyi başardılar. 4 maçta 14 gol atan Erik ten Hag’ın ekibi, sadece 2 gol yedi. Savunma anlamında da çok başarılılar. Bu hafta Ajax’da Edson Alvarez kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Beşiktaş – Ajax Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 20.45’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta N’Sakala ve Güven Yalçın kadroda yok. Josef De Souza’nın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. Ajax’da Edson Alvarez kart cezalısı.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Necip Uysal, Francisco Montero, Welliton, Umut Meraş, Atiba, Miralem Pjanic, Alex Teixeira, Rachid Ghezzal, Cyle LarinKenan Karaman

Ajax'ın İlk 11’i Belli mi?

Ajax’ın muhtemel kadrosu: Remko Pasveer, Noussair Mazroui, Lisandro Martinez, Nicolas Tagliafico, Jurrien Timber, Schuurs, Gravenberch, Dusan Tadic, Davy Klassen, Steven Berghuis, Sebastien Haller

İddaa Tahmini

Ajax, maçın net favorisi. Beşiktaş’ın grupta puanı yok. Ajax karşısında da direnemezler. Ajax’ın rahat bir galibiyet almasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.30

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.45

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, yine puan almayı başaramadı. Ajax karşısında 1-0 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. 5. yenilgisini yaşayan Siyah Beyazlılar, grupta puansız olarak son sırada yer alıyor.