Sporting Borussia Dortmund İddaa Tahmini 24.11.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. Maçında Sporting evinde, Borussia Dortmund’u konuk edecek. Karşılaşma saat 23.00’te start alacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Sporting ve Borussia Dortmund 3.75 oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Sporting kazanır 2.75, beraberlik 3.75, Borussia Dortmund kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış. 

Sporting Galibiyet Hedefliyor 

Sporting, bu sezon Portekiz Liga NOS’da şampiyonluğun güçlü adaylarından biri. Geçtiğimiz hafta sonu Pços Ferreira deplasmanına konuk olan Ruben Amorim’in ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bu hata ise Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund’u konuk edecekler. Grupta oynadığı 4 maçta 6 puan toplayan Sporting, 3. Sırada yer alıyor. Bugün karşılaşacakları Borussia Dortmund ile eşit puana sahipler. Sporting’in bugün alacağı olası bir galibiyet, gruptan çıkma adına çok önemli bir avantaj yaratacak. Maç öncesinde Sporting’de Pedro Porro’nun sakatlığı bulunuyor.

Borussia Dortmund 3 Puan Peşinde

Borussia Dortmund’un grupta 2 galibiyeti var. Beşiktaş ve Sporting karşısında kazanmayı başaran Marco Rose’un öğrencileri, 2 mağlubiyetini de Ajax’a karşı yaşadı. 4 maç sonunda 6 puan toplayan Borussia Dortmund, 2. Sırada yer alıyor. Bugün karşılaşacakları Sporting ile eşit puana sahipler ve Borussia Dortmund’un alacağı 1 puanın bile önemi büyük diyebiliriz. Hafta sonu ise Bundesliga’da Stuttgart’ı 2-1 ile geçen Borussia Dortmund’da moraller yerinde. Maç öncesinde Borussia Dortmund’da Mars Hummels kart cezalısı. Thorgan Hazard ve Erling Haaland’ın ise sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Sporting – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Sergei Karasev. Mücadele Jose Alvalade Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sporting’de Pedro Porro’nun sakatlığı bulunuyor. Borussia Dortmund’da Mars Hummels kart cezalısı. Thorgan Hazard ve Erling Haaland’ın ise sakatlıkları devam ediyor.

Sporting'in İlk 11’i Belli mi?

Sporting’in muhtemel kadrosu: Luis Arantes, Luis Neto, Sebastian Coates, Zou Feddal, Joa Palhinha, Pedro Porro, Jovane Cabral, Daniel Bragança, Nuno Mendes, Nuno SantosPaulinho

Borussia Dortmund'un İlk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Emre Can, Manuel Akanji, Thomas Meunier, Raphael Guerreiro, Julian Brandt, Jude Bellingham, Axel Witsel, Marco Reus, Mahmoud Dahoud, Donyell Malen

İddaa Tahmini

İddaa Tahimini

Borussia Dortmund, ilk maçı 1-0 kazanmayı başarmıştı. Sporting deplasmanında ada kazanmalarını bekliyorum. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.14

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.55

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sporting, sürpriz bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Borussia Dortmund’u 3-1 mağlup ettiler ve grupta 2. sıraya yükseldiler.