Günün İddaa Kuponu 23.11.2021

23 Kasım Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde bizleri bekleyen 3 mücadeleyi kupon olarak derledim. Bol şanslar dilerim.

Dynamo Kiev – Bayern Münih: H2, 1.58 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde, 23 Kasım Salı akşamı Dynamo Kiev ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. E Grubu 5. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 20:45‘te, EXXEN platformundan naklen yayınlanacak. Ukrayna Premier Ligi’nde zirveyi bırakmayan Dynamo Kiev, ilk 13 haftadan namağlup çıkmasının ardından, Milli ara öncesi evinde Vorskla’ya 2-1 mağlup olarak, ligde ilk mağlubiyetini alırken, Milli ara dönüşü Chernomorets karşısında aldığı 6-1’lik galibiyetle birlikte, tekrar zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Dynamo Kiev, Mircea Lucescu yönetiminde adım adım Ukrayna Premier Lig şampiyonluğuna ilerlerken, Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ise 4 hafta sonunda en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Gruba 0-0’lık Benfica mağlubiyetiyle başlayan ev sahibi, Bayern Münih’e 5-0 mağlup olduktan sonra, Barcelona’ya hem iç sahada hem de deplasmanda 1-0’lık skorlarla mağlup oldu. 4 maçta gol dahi atamayan ev sahibi, son 2 hafta hem 2.’lik için hem de 3. sıra için mucize arayacak. Şampiyonlar Ligi sahnesinde Bayern Münih rüzgarı eserken, Nagelsmann’ın öğrencileri Milli ara dönüşü Almanya Bundesliga’da beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Augsburg’a deplasmanda 2-1 kaybeden Bayern, maç boyunca galibiyete daha yakın bir oyun ortaya koysa da, gol fırsatları cömertçe harcandı ve lider haftayı puansız kapattı. Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ise 4’te 4 yapan Almanya temsilcisi, 4 maçta tam 17 gol atmayı başarırken, sadece Benfica’ya son maçta 2 gol şansı verdi. Grup performansıyla şampiyonluğa göz kırpan Bayern Münih, bu hafta ilk maçta 5-0 mağlup ettiği Dynamo Kiev karşısında kazanarak, rakiplerini beklemeden zirveyi garantilemek için Ukrayna deplasmanında olacak. Şampiyonlar Ligi sahnesinde ilk 4 haftanın en iyi performanslarından birini ortaya koyan Bayern Münih, Ukrayna deplasmanından farklı galibiyetle dönerek, grupta liderliği garanti altına alacaktır.

Barcelona – Benfica: KGVAR, 1.51 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; Barcelona evinde Benfica‘yı ağırlıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 5. hafta mücadelesi, 23 Kasım Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te sahne alacak ve EXXEN platformundan naklen yayınlanacak. Hollandalı teknik adam Koeman ile yollarını ayıran Barcelona, Milli arada gövere Xavi’yi getirirken, Milli aradan galibiyetle döndü. Camp Nou’da ağırladığı Espanyol karşısında Depay’ın penaltı golüyle 1-0 kazanan Katalanlar, hoca değişikliğinin ardından savunmada çok daha iyi bir sınav verirken, hücum hattındaki sorunlar devam etti. Şampiyonlar Ligi E Grubu’na kabus gibi bir başlangıç yapan Barcelona, ilk 2 hafta Bayern Münih ve Benfica’ya 3-0 mağlup olurken, son 2 hafta Dyamo Kiev karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetlerle 2. sıraya yükseldi. Son maçta lider Bayern Münih karşısına çıkacak olan Barcelona’nın, gruptan çıkmak için Benfica karşısında 3 puana ihtiyacı var. Şampiyonlar Ligi E Grubu’nun 4. haftasında Bayern Münih deplasmanına konuk olan Benfica, lidere sadece 45 dakika direnebildi. İlk yarı 2-1’lik Münih üstünlüğüyle sonuçlanırken, Portekiz temsilcisi 90 dakika sonunda 5-2 mağlup oldu ve 4 puanda kalarak 3. sıraya geriledi. İlk maçta 3-0 mağlup ettiği Barcelona karşısına çıkacak olan Benfica, kaybetmemesi halinde son hafta en alt sıradaki Dyanamo Kiev karşısına çıkacak. 2.’lik yarışındaki Barcelona ise lider ile deplasmanda karşılaşacak. En az 1 puan peşinde olan Jorge Jesus’un öğrencileri, ilk maçta BARÇA engelini zorlanmadan aşsa da, bu hafya hoca değişikliğiyle daha forma giren bir rakiple karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, 2.’lik için mücadele veren Barcelona ve Benfica sahaya kazanmak için çıkıyor. Kirik maçta iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

Sevilla – Wolfsburg: KGVAR, 1.74 (iddaa) – 1.94 (Bets10) ; EXXEN platformundan 23 Kasım Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te naklen yayınlanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. hafta mücadelesinde, Sevilla evinde Wolfsburg‘u konuk edecek. Maça Ramon Sanchez Pizjuan Stadı ev sahipliği yapacak. Sevilla, Milli aradan puan kaybıyla döndü. Milli araya Real Madrid ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşarak giren ev sahibi, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Alaves ile 2-2 berabere kalınca, liderin 2 puan gerisine ve 3. sıraya geriledi. Sevilla aradan formsuz dönse de, genel performansıyla La Liga’nın en formda takımlarından birisi. 13 haftadan 8 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyet alan ve sadece 10 kişi kaldığı Granada deplasmanında mağlup olan ekip, zirve yarışını bırakmıyor. Julen Lopetegui ve ekibi bu sezon en kötü performanslarına ise Şampiyonlar Ligi sahnesinde imza attı. 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle G Grubu’nun son sırasına demir atan Sevilla, iki kulvarda birden mücadele etmenin zorluğunu yaşıyor. Wolfsburg teknik adam değişikliğinin ardından rotasını Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Göreve Florian Kohfeldt’i getiren Bundesliga temsilcisi, yeni hocasıyla çıktığı ilk Şampiyonlar Ligi sınavında lider Salzburg’u 2-1 mağlup etmeyi başardı. 5 puanla 3. sırada yer alan konuk ekip, liderin sadece 2 puan gerisinde. Wolfsburg hoca değişikliğinin ardından Almanya Bundesliga sahnesinde de daha iyi performanslar sergiledi. Son 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başaran konuk ekip, iki kulvarda birden yükselişe geçti. Wolfsburg evinde 10 kişi kalarak 1-1’lik beraberliğe razı geldiği Sevilla ile bu hafta deplasmanda karşılaşacak. İlk maçta birbirlerine diş geçirmekte zorlanan ve rakip fileleri havalandıran Sevilla ve Wolfsburg’un, bu haftada aynı başarıyı göstererek, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.15

Bets10 Bahis Oranı: 5.60