Villarreal Manchester United İddaa Tahmini 23.11.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 5. Maçında lider Manchester United deplasmanda, Villarreal’e konuk olacak. Mücadele saat 20.45’te başlayacak ve EXXEN platformundan canlı takip edilebilecek.

Villarreal ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Villarreal kazanır 2.90, beraberlik 3.60, Manchester United kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.

Villarreal Sürpriz Peşinde

Villarreal’in grupta 7 puanı bulunuyor. Oynadıkları 4 karşılaşmada 2 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadılar. Tek mağlubiyetini grubun ilk maçında Manchester United’a karşı almışlardı. Bugün karşılaşacakları Manchester United ile eşit puana sahipler. Villarreal’in alacağı 1 puanın bile önemi son derece büyük. La Liga’da ise son 2 maçta 4 puan çıkartan Unai Emery’nin öğrencileri, toparlanma sinyalleri vermeye başladı. Bu hafta Villarreal’de Gerard Moreno’nun sakatlığı devam ediyor.

Manchester United’da Gidişat Kötü

Manchester United’da teknik direktör Solskjaer görevden alındı. Geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de Watford’a konuk olan Kırımızı Şeytanlar, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile yarıldı. Zirve yarışının bir hayli uzağında kaldılar. Bu hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Villarreal’e konuk olacaklar. Grupta oynadığı 4 maçta 7 puan toplayan Manchester United, lider konumda yer alıyor. 2. Sırada bulunan Villarreal ile eşit puana sahipler. Maç öncesinde Manchester United’da Raphael Varane’ın sakatlığı sürüyor.

Maç Bilgileri

Villarreal – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından saat 20.45’te anlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Gerard Moreno’nun sakatlığı devam ediyor. Manchester United’da Raphael Varane’ın sakatlığı sürüyor.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Ruben Pena, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Moi Gomez, Coquelin, Manuel Trigueros, Yeremi Pino, Paco Alcacer, Danjuma

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Hary Maguire, Luke Shaw, Fred, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Greenwood, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Manchester United’da moraller bozuk. Grupta oynadıkları 4 karşılaşmada da gol yediler. Villarreal’in hücum hattı iyi. La Ceramica’da iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal evinde, puan almayı başaramadı. Son 15 dakikada yedikleri gollerle Manchester United’a 2-0 kaybettiler.