Brondby – Lyon İddaa Tahmini 25.11.2021

UEFA Avrupa Ligi A Grubu‘nda son 2 haftaya girilirken, en alt sırada yer alan Brondby evinde lider Lyon‘u konuk edecek. 25 Kasım Perşembe günü fikstüründe yer alan mücadele EXXEN platformundan 23:00‘te naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Brondby Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Brondby galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.80, Lyon galibiyetine ise 2.18 oran belirlemiş durumda.

Brondby Sürpriz Peşinde

Brondby, UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda son 2 haftaya 4 maç sonunda 2 puanla, son sırada giriyor. Danimarka temsilcisi sadece evinde ağırladığı Rangers ve Sparta Prag ile berabere kalırken, Lyon ve Rangers deplasmanlarından farklı mağlubiyetle döndü. İç sahada daha iyi bir mücadele sergileyen Brondby, ilk golünü son hafta Rangers karşısında atmayı başardı. Liderlik şansı tamamen sona ererken, Danimarka Süper Ligi’nin son 7 haftasından namağlup çıkan Brondby’nin, 2.’lik ve 3.’lük şansı sadece 2 puan farkla devam ediyor. Ev sahibinin bu hafta lider Lyon karşısında sürpriz bir galibiyete ihtiyacı var.

Lyon Fişi Erken Çekti

UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda konuk ekip Lyon fişi erken çekti ve ilk 4 haftadan 4 galibiyetle çıkarak, grupta liderliği garantiledi. Tüm rakipleri karşısında harika hücum performansları sergileyen Lyon, toplamda 12 gol buldu. Konuk ekip son 2 haftaya prestij mücadelesi olarak çıksa da, Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren Lyon, Peter Bosz’u görevde tutan Avrupada iyi performansı sürdürmek istiyor. Milli ara öncesi Fransa Ligue 1’de Rennes’e 4-1 mağlup olan konuk ekip, Milli ara dönüşü Marsilya derbisine çıkarken, maç 5. dakikada tatil edildi. Shaya atılan yabancı maddeler rakip oyuncuya isabet ederken, Lyon taraftarları hem kendisini hem de takımı zor bir duruma soktu.

Maç Bilgileri

Brondby – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brondby Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brondby takımında Skipper ve Wikstrom sakat. Lyon cephesinde ise Da Sİlva, Pintor ve Reine-Adelaide’nin sakatlığı bulunuyor.

Brondby’nin ilk 11’i Belli mi?

Brondby’nin muhtemel kadrosu: Mikkelsen, Andreas Maxsö, Kevin Tshiembe, Anton Hendriksen, Kevin Mensah, Morten Frendrup, Anis Ben Slimane, Smon Hedlund, Andrija Pavlovic, Peter Bjur, Andreas Bruus.

Lyon’nun ilk 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Pollersbeck, Diomande, Leo Dubois, Castello Lukeba, Paqueta, Aouar, Bruno, Mathis Cherki, Cornet, Shaqiri, Ekambi.

Danimarka Süper Ligi’nde toparlanan Brondby ve A Grubu’nda liderliği garantileyen Lyon’un, bu hafta sahadan galip ayrılamasa dahi, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider Lyon galibiyetlerine devam ediyor. Konuk ekip deplasmanda 3 gole imza atarken, Brondby karşısında rahat bir galibiyet aldı. Kazananları tebrik ederiz.