Rangers – Sparta Prag İddaa Tahmini 25.11.2021

25 Kasım Perşembe günü İddaa fikstüründe UEFA Avrupa Ligi heyecanı yaşanıyor. A Grubu‘nda 5. haftaya girilirken, Rangers evinde Sparta Prag‘ı konuk edecek. Karşılaşma 23:00 itibariyle EXXEN platformundan yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Rangers galibiyetine 1.94, beraberliğe 3.65, Sparta Prag galibiyetine ise 4.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Rangers Yeni Hocasına Güveniyor

Rangers, yeni hocası Bronckhorst ile İskoçya Premier Ligi’nde 2’de 2 yapmayı başarırken, teknik adam değişikliğinin ardından ilk kez Avrupa sahnesinde boy gösterecek. Ligde Ross County ve Motherwell karşısında toplam 10 golle 6 puan toplayan Rangers, harika bir hücum performansı ortaya koydu. Ev sahibi UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda ise 2 haftadan 4 puan topladı ve liderin belli olduğu grupta 2.’lik mücadelesi veriyor. 2. sıradaki Sparta Prag ile aynı puana sahip olan Rangers, bu hafta kazanarak rakibinin üzerine çıkmak istiyor.

Sparta Prag Aradan Formsuz Döndü

UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, grupta Lyon’un liderliğini ilan etmesinin ardından Sparta Prag ile Rangers, 2.’lik için yarışa girdi. İlk hafta Brondby ile golsüz berabere kaldıktan sonra, 2. hafta Rangers’ı 1-0 mağlup etmeyi başaran Çekya temsilcisi, son 2 haftada ise lider Lyon’a hem iç saha hem de deplasmanda mağlup oldu. Rangers deplasmanına averaj farkıyla 2. sırada çıkacak olan Sparta Prag, Milli ara dönüşü Çekya Ligi’nde Slovacko’ya 4-0 kaybetti . Aradan formsuz dönen konuk ekip, bu hafta hata yapmak istemiyor.

Maç Bilgileri

Rangers – Sparta Prag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ibrox Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rangers takımında Helander sakat. Ofoborh ise kadroda yer almıyor. Sparta Prag cephesinde ise Celustka, Hojer, Julis, Polidar, Soucek’in sakatlığı bulunuyor.

Rangers’ın ilk 11’i Belli mi?

Rangers’ın muhtemel kadrosu: Jon McLaughin, James Tavernier, Calvin Ughelumba, Connor Goldson, Leon Balagoun, Jong Lundstram, Steven Davis, Scott Arfield, Joe Aribo, Glen Kamara, Kemar Roofe.

Sparta Prag’ın ilk 11’i Belli mi?

Sparta Prag’ın muhtemel kadrosu: Milan Heca, Andreas Vidheim, Lukas Stetina, David Hancko, Filip Panak, Michal Sacek, David Pavelka, Vojtech Patrak, David Moberg Karlsson, Minchev, Adam Hlozek.

A Grubu’nda 2.’lik mücadelesi veren Rangers ve Sparta Prag’ın, bitime son 180 dakika kala çıkacağı bu zorlu mücadelede, rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Rangers forması giyen Avilez oldu. Avilez attığı 2 golle takımına galibiyeti getirdi. Kazananları tebrik ederiz.