Monaco – Real Sociedad İddaa Tahmini 25.11.2021

25 Kasım Perşembe günü İddaa fikstüründe Monaco ile Real Sociedad karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi B Grubu‘nun namağlup iki takımının zorlu mücadelesi Türkiye saati ile 23:00‘te sahne alacak. Maçın yayın ekranı EXXEN.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Monaco galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.55, Real Sociedad galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.18, beraberliğe 2.80, konuk ekibe ise 2.40 oran veriyor.

Monaco Haftaya Lider Girdi

Monaco, Fransa Ligue 1’de son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle tamamlarken, 14 hafta sonunda liderin 18 puan gerisine düştü. Milli ara dönüşü Lille ile derbi maçına çıkan Niko Kovac’ın öğrencileri, 2-0 geriden gelerek beraberliği yakalarken, 2. golü 10 kişiyle buldu. UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nun namağlup lideri Monaco, Fransa Ligue 1 sahnesinde zaman zaman düşüşe geçse de, UEFA Avrupa Ligi’ne damga vurdu. 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan toplayan Monaco, bu hafta evinde ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Real Sociedad ile karşılaşacak.

Real Sociedad Zirve Takibini Bırakmadı

Real Soceidad son 17 maçtan namağlup çıkmayı başarırken, bu harika seriyle birlikte konuk ekip iki kulvarda birden zirvenin en yakın takipçisi oldu. İspanya La Liga’da tam 13 haftadır bileği bükülmeyen Immanol ve öğrencileri, lider Real Madrid’in 1 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Konuk ekip UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda ise ilk 4 haftadan 3 beraberlik, 1 galibiyetle namağlup ayrıldı. Lider Monaco’yuyn 2 puan gerisinde yer alan Real Sociedad, ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Monaco’yu mağlup ederek, liderliği ele geçirmek istiyor.

Maç Bilgileri

Monaco – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco takımında Fabregas ve Matazo sakat. Real Sociedad cephesinde ise Fernandez, Guridi, Illarramendi, Monreal ve Zubeldia’nın sakatlığı bulunuyor.

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Maripan, Aguilar, Jakobs, Badiashile, Golovin, Fofana, Diop, Tchouameni, Ben Yedder, Gelson Martins.

Real Sociedad’ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Le Normand, Aihen Munoz, Roberto Lopez, Ander Guevara, Martin Zubimendi, Portu, Januzaj, Alexande Isak.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda liderliğin kaderini değiştirecek bu kritik maçta, namağlup devam eden iki takımında kolay mağlup olmayacağını ve 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başardı. Mücadele 3 gol ve 1 kırmızı karta sahne oldu.