Cagliari – Salernitana İddaa Tahmini 26.11.2021

26 Kasım Cuma akşamı İtalya Serie A Ligi‘nde 14. haftanın açılış mücadelesi kapsamında, Cagliari ile Salernitana karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45′te başlama düdüğü çalınacak karşılaşmayı S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Cagliari galibiyetine 1.98, beraberliğe 3.75, Salernitana galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.66, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Cagliari Lige Beraberlikle Döndü

Cagliari, İtalya Serie A Ligi’nde Milli araya ilk 12 haftanın en zayıf halkası olarak girerken, Milli ara dönüşü Sassuolo deplasmanından 2-2’lik beraberlikle alınan 1 puan, ev sahibini en alt sıradan kurtardı ve bu hafta karşı karşıya geleceği rakibi Salernitana’nın üzerine taşıdı. Sezon başından beri savunma zafiyetlerine çözüm bulamayan ekip, hücum hattında ise lige etkili bir geri dönüş yaptı. Son 5 haftanın tamamında puan kaybeden Cagliari, galibiyet hasretine en yakın rakibi karşısında son vermek istiyor.

Salernitana’da Hoca Değişikliği Çare Olmadı

İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Salernitana, ilk 13 hafta sonunda en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Milli ara dönüşü evinde ağırladığı Sampdoria karşısında hiçbir varlık gösteremeyen konuk ekip, rakibine 2-0’lık skorla teslim olurken, üst üste 3. mağlubiyetini aldı ve en alt sıraya demir attı. Kısa süre önce teknik adam değişikliğine giden ve göreve Stefano Colantuono’yu getiren konuk ekip, yeni hocasıyla ilk maçını kazanırken, son 3 haftada mağlubiyetlerden kurtulamadı.

Maç Bilgileri

Cagliari – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sardegna Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cagliari takımında bu hafta Ceter Valencia, Ladinetti ve Rog’un sakatlıkları bulunuyor. Salernitana cephesinde ise Ruggeri, Russo ve Veseli sakat.

Cagliari’nin ilk 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Alessio Cragno, Bellanova, Lykogiannis, Ceppitelli, Zappa, Carboni, Grassi, Nandez, Pedro, Marin, Balde.

Salernitana’nın ilk 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vid Belec, Gyömber, Luka Bogdan, Jaroszynski, Ramzi Aya, Andrea Schiavone, Mamadou Coulibaly, Kechrida, Di Tacchio, Bonazolli, Djuric.

Milli aradan 1 puanla dönen ve sergilediği futbolla toparlanma sinyalleri veren Cagliari, geçtiğimiz hafta puan tablosunda üzerine çıkmayı başardığı Salernitana karşısında 3 puan hedefine ulaşacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.71

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Alt sıraların kritik mücadelesinden kazanan çıkmadı. Ev sahibi Cagliari, 73. dakikada Pavoletti ile 1-0 öne geçerken, galibiyeti yediği son dakika golüyle kaçırdı.