Günün İddaa Kuponu (4) 25.11.2021

HJK Helsinki – Alashkert: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.44 (Bets10) ; 25 Kasım Perşembe akşamı UEFA Konferans Ligi sahnesinde 5. hafta heyecanı yaşanırken, A Grubu kapsamında HJK Helsinki ile Alashkert karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 20:45. Finlandiya Veikkausliiga’nın şampiyonu HJK Helsinki, UEFA Konferans Ligi A Grubu’nda bitime 2 hafta kala gruptan çıkma umutlarını matematiksel olarak yitirdi. 4 haftada 3 puanı bulunan ev sahibi, ilk 2 sıranın tam 7 puan gerisinde yer alıyor. Grupta sadece Alashkert’i mağlup edebilen HJK Helsinki, deplasmanda rakibini 4-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Ligde sezonun sona ermesiyle birlikte rahat bir nefes alan HJK Helsinki, son 2 maçta telafi galibiyetlerini hedefliyor. UEFA Konferans Ligi C Grubu’nda 4. hafta geride kalırken, Ermenistan temsilcisi Alashkert, grubun averaj takımı olmaktan kurtulamadı. 4 hafta sonunda puanı bulunmayan konuk ekip, en alt sıraya demir atarken, kalesinde tam 13 gole engel olamadı ve tüm mağlubiyetlerini farklı skorlarla aldı. Gruptan çıkma umutları tamamen sona eren Alashkert, ilk maçta 4-2 mağlup olduğu HJK Helsinki karşısına deplasmanda çıkarken, kötü savunma performansıyla güven vermiyor. HJK Helsinki gruptan çıkma umutların kaybetse de, grubun en zayıf halkası Alashkert karşısında ilk maçta çok rahat bir galibiyet aldı. Ev sahibi grubun en zayıf halkası karşısında tekrar galibiyete uzanacaktır.

Slavia Prag – Feyenoord: MS 2, 2.60 (iddaa) – 3.00 (Bets10) ; Slavia Prag evinde Feyenoord‘u konuk edecek. 25 Kasım Perşembe günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen UEFA Konferans Ligi E Grubu 5. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 20:45‘te sahne alacak ve EXXEN platformundan naklen yayınlanacak. UEFA Konferans Ligi E Grubu’nun 4. haftası evinde Maccabi Haifa’yı konuk eden Slavia Prag, rakibine deplasmanda 1-0 mağlup olarak grupta 2. sırayı kaybederken, evinde Jan Kuchta’nın tek golüyle kazandı ve bitime 2 hafta kala 2. sırayı rakibinden geri aldı. 4 hafta sonunda 2 galibiyet, 2 mağlubiyetle 6 puanı bulunan ev sahibi, liderin 4 puan gerisinde yer alıyor. Bu hafta Feyenoord ile karşılaşacak olan Slavia Prag, deplasmanda 2-1 mağlup olduğu lider karşısında 3 puanı hedefliyor. Feyenoord, UEFA’nın yeni organizasyonu Konferans Ligi sahnesinde Arne Slot yönetiminde boy gösterirken, Hollanda temsilcisi 4 maçtan namağlup çıkmayı başardı ve bitime 2 hafta en yakın rakibinin 4 puan üzerinde liderlik koltuğuna oturdu. Gruba Maccabi Haifa deplasmanından aldığı 0-0’lık beraberlikle başlayan Feyenoord son 3 haftadan ise galip ayrılmayı başardı. Konuk ekibin liderlik koltuğunu garantilemesi için 2 maçtan 1’ini kazanması yetiyor. Feyenoord ilk maçta 2-1 mağlup ettiği Slavia Prag ile karşılaşacak. Gruba namağlup performans grafiğiyle damga vuran Feyenoord, namağlup lider çıkacağı haftada, Slavia Prag deplasmanından 3 puanla dönmeyi başarır.

Maccabi Haifa – Union Berlin: MS 2, 2.03 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; EXXEN platformundan 25 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te naklen yayınlanacak olan UEFA Konferans Ligi E Grubu 5. hafta mücadelesinde, Maccabi Haifa ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Sammy Ofer Stadı ev sahipliği yapacak. UEFA Konferans Ligi E Grubu’na etkisiz bir başlangıç yapan Maccabi Haifa, ilk 2 haftadan sadece 1 puan çıkarırken, Feyenoord ile golsüz berabere kaldı, Union Berlin’e ise deplasmanda 3-0 kaybetti. İlk 2 haftada gol dahi atmayı başaramayan ev sahibi, gol orucunu Slavia Prag’ı evinde konuk ettiği maçta tek golle bozmayı başaran Maccabi Haifa, aynı zamanda ilk galibiyetini aldı. Gruptan çıkmak adına dev bir adım atan İsrail temsilcisi, deplasmanda ise Slavia Prag’a 1-0 mağlup olurken, 3. sıraya geriledi. 4 haftada tek gol atan ev sahibi, Konferans Ligi sahnesinde etkisiz kaldı. UEFA Konferans Ligi E Grubu’ndan çıkma umutları günden güne azalan Union Berlin, ilk maçta 3-0 mağlup ettiği Maccabi Haifa karşısına çıkacak. 4 hafta sonunda 3 puanla en alt sırada yer alan Urs Fischer ve ekibi, Almanya Bundesliga’da kolay maç kaybetmezken, Konferans Ligi sahnesinde 4 maçtan 3 mağlubiyet aldı. Ligde ise 12 hafta sonunda 2 mağlubiyeti bulunan Union Berlin, etkisi bir türlü Konferans Ligi’ne taşıyamadı. Union Berlin’in artık istikrarsız Avrupa performansına son vererek, deplasmandan 3 puan çıkarması gerek. Hata yapma lüksü kalmayan ve son 2 haftada galibiyete ihtiyacı olan Union Berlin, ilk maçta zorlanmadan mağlup ettiği Maccabi Haifa karşısında 5. haftayı galibiyetle kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 7.07

Bets10 Bahis Oranı: 9.72