Günün İddaa Kuponu (3) 25.11.2021

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi mücadelelerini 25 Kasım Perşembe günü için kupon olarak derledim. Kazanmanız dileğiyle.

Real Betis – Ferencvaros: H1, 1.49 (iddaa) – 1.69 (Bets10) ; EXXEN platformundan 25 Kasım Perşembe günü Türkiye saati ile 20:45‘te naklen yayınlanacak olan UEFA Avrupa Ligi G Grubu mücadelesinde, Real Betis ile Ferencvaros kozlarını paylaşacak. Real Betis, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ilk mağlubiyetini Almanya deplasmanında yaşadı. Lider Bayer Leverkusen deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, liderlik şansını rakibine kaptırdı. İspanya La Liga’da başlayan düşüş UEFA Avrupa Ligi’nde devam etti. Ligde Atletico Madrid ve Sevilla karşısında üst üste mağlubiyetler alan Betis, ilk kez 2 maçlık mağlubiyet serisiyle karşı karşıya kalırken, Milli ara ev sahibine ilaç gibi geldi. Milli ara dönüşünde Elche’yi 3-0 mağlup ederek, La Liga’da 5. sıraya yükselen Betis, aynı etkiyi Avrupa’ya taşımak istiyor. Ev sahibi son 2 haftaya liderin sadece 3 puan gerisinde giriyor. Macaristan Ligi’nin lideri Ferencvaros, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nun ise en zayıf halkası. Ligde 12 haftadan 9 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle 28 puan toplamayı başaran konuk ekip, G Grubu’nda ise 4 haftayı 4 mağlubiyetle noktaladı. 0 puanı bulunan Ferencvaros’un ilk 2 şansı matematiksel olarak devam ederken, 3.’lük şansı ise çok zora girdi. 3. sırada Celtic’in 6 puan gerisine düşen konuk ekip, Konferans Ligi umutlarını da büyük ölçüde kaybetti. İlk 4 haftadan puan çıkaramayan Ferencvaros, mutsuz kaldığı bu zorlu süreçte güven vermiyor. Milli aradan iyi bir geri dönüş yapan Real Betis, G Grubu’nda liderlik şansıyla son 2 haftaya girerken, puansız Ferencavros karşısında farklı skorla kazanarak, rakibinin puan kaybetmesini bekleyecektir.

Bayer Leverkusen – Celtic: MS 1, 1.36 (iddaa) – 1.51 (Bets10) ; Bayer Leverkusen ile Celtic‘in, 25 Kasım Perşembe günü vereceği 3 puan mücadelesi EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 20:45‘te start alacak UEFA Avrupa Ligi G Grubu 5. hafta mücadelesine BayArena Stadı ev sahipliği yapacak. Bayer Leverkusen, Milli arayla birlikte rahat bir nefes aldı ve Almanya Bundesliga’ya galibiyetle döndü. Ev sahibi UEFA Avrupa Ligi’ne namağlup performansıyla damga vurmayı başarırken, Almanya Bundesliga’da üst üste 4 maçta kaybettiği puan kayıplarıyla zirve ortaklığından kopmuş ve liderin 10 puan gerisine düşmüştü. Milli ara dönüşü Bochum’u Adli’nin golüyle 1-0 mağlup etmeyi başaran Bayer Leverkusen, lige iyi bir geri dönüş yaparken, Gerardo Seoane yönetiminde harika Avrupa performansını da sürdürmek istiyor. İskoçya Premier Ligi’nde son 7 haftaya damga vuran Celtic, etkisini geçte olsa UEFA Avrupa Ligi’ne taşıdı. G Grubu’nın ilk 2 haftasında Real Betis ve Leverkusen 4’er gol yiyerek mağlup olan Celtic, İskoçya Premier Ligi’nde son 7 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlikle çıktıktan sonra, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde Ferencvaros’u hem evinde hem de deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Bitime 2 hafta kala lider Leverkusen ile puan farkını 4’e indiren Celtic, 3. sırada yoluna devam ederken, ilk 2 sıra içerisine girmek istiyorsa, Almanya deplasmanından en az 1 puanla dönmesi gerekli. Konuk ekip ilk maçta lidere 4-0 kaybetmişti. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nun namağlup lider Bayer Leverkusen, BayArena’da hata yapmayacak ve deplasmanda 4 farkla mağlup ettiği Celtic karşısında tekrar kazanacaktır.

Roma – Zorya Luhansk: MS 1 (-2), 2.05 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; 25 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te, UEFA Konferans Ligi C Grubu 5. hafta kapsamında, Roma ile Zorya Luhansk karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN. Roma’yı kurtaran isim 18’lik golcü Felix Ohene Afena-Gyan oldu. İtalya Serie A Ligi’nde Milli araya üst üste alınan Milan ve Venezia mağlubiyetleriyle giren, Konferans Ligi sahnesinde ise Bodo/Glimt’e 5 puan kaptıran Roma, Milli ara dönüşü Genoa deplasmanında Felix’in golleriyle 2-0’lık galibiyete uzandı. Konferans Ligi C Grubu’na kağıt üzerinde favori başlayan Jose Mourinho’nun öğrencileri, son 2 haftaya liderin 1 puan gerisinde giriyor. Aradan formda dönen Roma, yükselişini Konferans Ligi’ne taşımak istiyor. UEFA Konferans Ligi C Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, Zorya Luhansk ilk maçta 3-0 mağlup olduğu Roma karşısına çıkacak. Konuk ekip gruba üst üste mağlubiyetler başlarken, son 2 haftada CSKA Sofia’yı hem iç saha hem de deplasmanda mağlup etmeyi başararak, ilk 2 yarışına dahil oldu. Ukrayna temsilcisi son 2 hafta lider ve en yakın takipçisi ile karşı karşıya gelecek. Hata yapma lüksü kalmayan konuk ekip, mağlup olması halinde gruptan çıkma umutlarına veda edebilir. Milli ara dönüşünde toparlanan Roma, UEFA Konferans Ligi sahnesinde kaybettiği liderliği geri almak adına, ilk maçta zorlanmadan mağlup ettiği Zorya karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.15

Bets10 Bahis Oranı: 5.99