Günün İddaa Kuponu (2) 25.11.2021

25 Kasım Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi’nde sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledim. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Brondby – Lyon: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi A Grubu‘nda son 2 haftaya girilirken, en alt sırada yer alan Brondby evinde lider Lyon‘u konuk edecek. 25 Kasım Perşembe günü fikstüründe yer alan mücadele EXXEN platformundan 23:00‘te naklen yayınlanacak. Brondby, UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda son 2 haftaya 4 maç sonunda 2 puanla, son sırada giriyor. Danimarka temsilcisi sadece evinde ağırladığı Rangers ve Sparta Prag ile berabere kalırken, Lyon ve Rangers deplasmanlarından farklı mağlubiyetle döndü. İç sahada daha iyi bir mücadele sergileyen Brondby, ilk golünü son hafta Rangers karşısında atmayı başardı. Liderlik şansı tamamen sona ererken, Danimarka Süper Ligi’nin son 7 haftasından namağlup çıkan Brondby’nin, 2.’lik ve 3.’lük şansı sadece 2 puan farkla devam ediyor. Ev sahibinin bu hafta lider Lyon karşısında sürpriz bir galibiyete ihtiyacı var. UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda konuk ekip Lyon fişi erken çekti ve ilk 4 haftadan 4 galibiyetle çıkarak, grupta liderliği garantiledi. Tüm rakipleri karşısında harika hücum performansları sergileyen Lyon, toplamda 12 gol buldu. Konuk ekip son 2 haftaya prestij mücadelesi olarak çıksa da, Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren Lyon, Peter Bosz’u görevde tutan Avrupada iyi performansı sürdürmek istiyor. Milli ara öncesi Fransa Ligue 1’de Rennes’e 4-1 mağlup olan konuk ekip, Milli ara dönüşü Marsilya derbisine çıkarken, maç 5. dakikada tatil edildi. Shaya atılan yabancı maddeler rakip oyuncuya isabet ederken, Lyon taraftarları hem kendisini hem de takımı zor bir duruma soktu. Danimarka Süper Ligi’nde toparlanan Brondby ve A Grubu’nda liderliği garantileyen Lyon’un, bu hafta sahadan galip ayrılamasa dahi, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

Monaco – Real Sociedad: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; 25 Kasım Perşembe günü İddaa fikstüründe Monaco ile Real Sociedad karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi B Grubu‘nun namağlup iki takımının zorlu mücadelesi Türkiye saati ile 23:00‘te sahne alacak. Maçın yayın ekranı EXXEN. Monaco, Fransa Ligue 1’de son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle tamamlarken, 14 hafta sonunda liderin 18 puan gerisine düştü. Milli ara dönüşü Lille ile derbi maçına çıkan Niko Kovac’ın öğrencileri, 2-0 geriden gelerek beraberliği yakalarken, 2. golü 10 kişiyle buldu. UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nun namağlup lideri Monaco, Fransa Ligue 1 sahnesinde zaman zaman düşüşe geçse de, UEFA Avrupa Ligi’ne damga vurdu. 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan toplayan Monaco, bu hafta evinde ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Real Sociedad ile karşılaşacak. Real Soceidad son 17 maçtan namağlup çıkmayı başarırken, bu harika seriyle birlikte konuk ekip iki kulvarda birden zirvenin en yakın takipçisi oldu. İspanya La Liga’da tam 13 haftadır bileği bükülmeyen Immanol ve öğrencileri, lider Real Madrid’in 1 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Konuk ekip UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda ise ilk 4 haftadan 3 beraberlik, 1 galibiyetle namağlup ayrıldı. Lider Monaco’yuyn 2 puan gerisinde yer alan Real Sociedad, ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Monaco’yu mağlup ederek, liderliği ele geçirmek istiyor. UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda liderliğin kaderini değiştirecek bu kritik maçta, namağlup devam eden iki takımında kolay mağlup olmayacağını ve 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

PSV – Sturm Graz: H1, 1.48 (iddaa) – 1.64 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 25 Kasım Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. hafta mücadeleleri sahne alırken, PSV evinde Sturm Graz‘ı konuk edecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak maçın başlama saati 23:00. PSV Eindhoven, UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nun en zayıf halkası Sturm Graz’ı evinde konuk edecek. 4 haftadan 1 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 5 puan toplayan Hollanda temsilcisi, liderin 3, 2. sıranın ise 1 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Son olarak lider Monaco’ya deplasmanda gol şansı vermeyen ve evine 0-0’lık beraberlikle dönen PSV, Avrupa sahnesinde henüz ilk 2’ye girmeyi başaramasa da, Hollanda Eredivisie Ligi’nde yakaladığı yükselişle zirveye ortak oldu. 3 maçtan 3 galibiyetle çıkan PSV, Sturm Graz karşısında ilk maçı 4-1 kazanmıştı. Sturm Graz cephesinde işler yolunda gitmiyor. Konuk ekip UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda zayıf halka olmaktan kurtulamazken, zirve takibini sürdürdüğü Avusturya Bundesliga sahnesinde de üst üste puan kayıpları yaşamaya başladı. Ligde 3 maçtır kazanamayan Sturm Graz, liderin 15 puan gerisinde. UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda ise 4. hafta geride kalırken, konuk ekibin 1 puan bulunuyor. En yakın rakibinin 4 puan gerisinde kalan Sturm Graz, Avrupa sahnesinde umutlarını kesti. PSV, UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nun en zayıf halkası Sturm Graz karşısında hata yapmayacak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır. Ev sahibi taraftarı önünde rahat bir galibiyet alır.

Toplam İddaa Oranı: 3.52

Bets10 Bahis Oranı: 4.82