Günün İddaa Kuponu 25.11.2021

UEFA Avrupa Ligi Gruplarında heyecan 25 Kasım Perşembe günü devam ederken, temsilcilerimizin de yer aldığı 3 mücadeleyi kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Galatasaray – Marsilya: KGVAR, 1.57 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi E Grubu‘nda son 2 haftaya girilirken, namağlup lider Galatasaray, Nef Stadı’nda 25 Kasım Perşembe akşamı, Marsilya‘yı konuk edecek. Türkiye saati ile 20:45‘te başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz. Galatasaray, Milli ara dönüşünde Türkiye Süper Ligi için 3 puandan fazlasını kaybetti. Ezeli rakibi Fenerbahçe’yi tam kapasite seyirci ile Nef Stadı’nda konuk eden Fatih Terim’in öğrencileri, Kerem Aktürkoğlu ile 1-0 öne geçmeyi başarsa da, savunma hattı derbide yapılmayacak bir hataya imza attı ve skor 1-1’e geldi. Son 10 dakikada Fenerbahçe 10 kişi kalırken, galibiyet golünü arayan Galatasaray, savunmada bir hataya daha imza attı ve 2-1’lik mağlubiyetle, liderin 12 puan gerisine düştü. Galatasaray rotasını tamamen UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. Avrupa fatihi E Grubu’nda son 2 haftaya namağlup lider giriyor. Marsilya’yı evinde konuk edecek olan Fatih Terim ve öğrencileri, kazanarak gruptan lider çıkmayı bitime 1 hafta kala garantileyebilir. Marsilya, Milli ara dönüşü Lyon deplasmanına konuk olurken, ezeli rakibiyle çıktığı derbi mücadelesinde çıkan olaylar nedeniyle maç yarıda kaldı. Henüz 5. dakikada sahaya atılan yabancı maddeler Payet’e isabet ederken, Marsilya haftayı bay geçti diyebiliriz. Fransa Ligue 1’de son 5 haftadan 3 beraberlik, 2 galibiyetle namağlup ayrılan Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda ise 4 maçtan 4 puan çıkarabildi ve 3. sırada yer aldı. Lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde son 2 haftaya giren Marsilya’nın deplasmanda galibiyete ihtiyacı var. Grupta 4 maçtan 4 mağlubiyetle ayrılan Marsilya, henüz maç kaybetmedi. Konuk ekip son 2 haftadan galip çıkması halinde, gruptan çıkma fırsatı yakalayacak. Grupta haftaya lider giren Galatasaray ve gruptan çıkmak için son 2 haftada galibiyeti hedefleyen Marsilya’nın, bu zorlu mücadeleden galibiyet çıkaramasa dahi, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

Olympiakos – Fenerbahçe: MS 2, 3.50 (iddaa) – 4.60 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi D Grubu‘nda 5. haftaya girilirken, 25 Kasım Perşembe akşamı temsilcimiz Fenerbahçe, Olympiakos deplasmanına konuk olacak. Georgios Karaiskakis Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele Türkiye saati ile 23:00‘te, EXXEN platformundan naklen yayınlanacak. Yunanistan Süper Ligi’nin lideri Olympiakos, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda liderliği Frankfurt’a kaptırdı. Ev sahibinin Süper Lig’de 10. hafta sona ererken, bileği bükülmedi. 8 galibiyet, 2 beraberlikle 26 puan toplayan ekip, en yakın rakibinin 6 puan üzerinde. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda ise Antwerp ve Fenerbahçe galibiyetleriyle liderliği ele geçiren ekip, önce deplasmanda Frankfurt’a 3-1 kaybetti, ardından evinde ağırladığı rakibine son dakika golüyle 2-1 kaybetti. Pedro Martins ve öğrencileri özellikle son 2 maçta önemli savunma zafiyetleri gösterdi. Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başaran Olympiakos, evinde alacağı galibiyetle 2.’liği garantileyebilir. Fenerbahçe’de derbi galibiyetleri güven tazeledi. Sarı lacivertlilerde rotasyon pahalıya mal olurken, hem 3’lü savunma sistemi hem de teknik adam Vitor Pereira büyük eleştiri topladı. Geçtiğimiz Milli araya Süper Lig lideri olarak giren Fenerbahçe, üst üste 4 maçta tam 11 puan kaybederken, bu Milli araya lider Trabzonspor’un tam 10 puan gerisinde girdi. Milli ara dönüşü ise Galatasaray deplasmanında 1-0 geriden gelerek Mesut Özil ve Crespo’un golleriyle 2-1 kazanan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında ben de varım dedi. 4’lü savunma kurgusuna dönen ve daha iyi bir oyun sergileyen Fenerbahçe’de, İrfan, Mesut, Kim ve Ferdi maçın en etkili isimlerindendi. Fenerbahçe’de sıradaki hedef UEFA Avrupa Ligi’nde var olmak. Grupta 5 puanla 3. sırada yer alan Sarı Lacivertliler, 2. sıradaki Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz rakibinin 1 puan gerisinde yer alıyor. Milli aradan çok iyi bir geri dönüş yapan Fenerbahçe, derbi zaferinin ardından 4’lü savunmayla iyi futbolunu sürdürecek ve Olymapiakos karşısında çıkacağı kader maçını kazanacaktır.

Rangers – Sparta Prag: KGVAR, 1.61 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; 25 Kasım Perşembe günü İddaa fikstüründe UEFA Avrupa Ligi heyecanı yaşanıyor. A Grubu‘nda 5. haftaya girilirken, Rangers evinde Sparta Prag‘ı konuk edecek. Karşılaşma 23:00 itibariyle EXXEN platformundan yayınlanacak. Rangers, yeni hocası Bronckhorst ile İskoçya Premier Ligi’nde 2’de 2 yapmayı başarırken, teknik adam değişikliğinin ardından ilk kez Avrupa sahnesinde boy gösterecek. Ligde Ross County ve Motherwell karşısında toplam 10 golle 6 puan toplayan Rangers, harika bir hücum performansı ortaya koydu. Ev sahibi UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda ise 2 haftadan 4 puan topladı ve liderin belli olduğu grupta 2.’lik mücadelesi veriyor. 2. sıradaki Sparta Prag ile aynı puana sahip olan Rangers, bu hafta kazanarak rakibinin üzerine çıkmak istiyor. UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, grupta Lyon’un liderliğini ilan etmesinin ardından Sparta Prag ile Rangers, 2.’lik için yarışa girdi. İlk hafta Brondby ile golsüz berabere kaldıktan sonra, 2. hafta Rangers’ı 1-0 mağlup etmeyi başaran Çekya temsilcisi, son 2 haftada ise lider Lyon’a hem iç saha hem de deplasmanda mağlup oldu. Rangers deplasmanına averaj farkıyla 2. sırada çıkacak olan Sparta Prag, Milli ara dönüşü Çekya Ligi’nde Slovacko’ya 4-0 kaybetti . Aradan formsuz dönen konuk ekip, bu hafta hata yapmak istemiyor. A Grubu’nda 2.’lik mücadelesi veren Rangers ve Sparta Prag’ın, bitime son 180 dakika kala çıkacağı bu zorlu mücadelede, rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 8.84

Bets10 Bahis Oranı: 13.75