Beşiktaş Giresunspor İddaa Tahmini 27.11.2021

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devama ediyor. Üst üste 3 maçtır mağlup olan Beşiktaş evinde, Giresunspor karşısında çıkış arayacak. Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşma saat 19.00’da start alacak. Mücadeleyi Beın Sports kanalından taklip edebilirsiniz.

Beşiktaş ve Giresunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Beşiktaş kazanır 1.63, beraberlik 3.95, Giresunspor kazanır ise 5.55 olarak açıklanmış.

Beşiktaş Galibiyet Peşinde 

Beşiktaş, geçtiğimi haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Alanyaspor deplasmanında 2-0 kaybettiler. Özellikle savunmadan Welliton’un büyük hataları vardı. Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Siyah Beyazlılar, son 3 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldı. Son 7 karşılaşmada 5 mağlubiyeti bulunan Beşiktaş, zirve yarışının da gerisinde kaldı. Lider Trabzonspor’un tam 13 puan gerisine düştüler. Geçtiğimiz hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Ajax’ı konuk eden Beşiktaş, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Grupta oynadığı 5 karşılaşmadan da puan alamadan ayrılan Sergen Yalçın’ın ekibinin, grupta herhangi bir iddiası kalmadı. Bu hafta Süper Lig’de Giresunspor’u konuk edecek Beşiktaş’ta N’Sakala’nın kadroda yer almadığını belirtelim.

Giresunspor Evinde Kazandı 

Giresunspor, son haftalarda önemli puanlar toplamaya devam ediyor. 2 hafta önce Sivasspor deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrılan Karadeniz ekibi, geçtiğimiz hafta sonu ise iç sahada konuk ettiği Yeni Malatyaspor’u tek golle 1-0 mağlup etti. Süper Lig’de oynadıkları son 7 karşılaşmada sadece 1 mağlubiyet yaşadılar. 7 maçlık süreçte tek mağlubiyetini Antalyaspor karşısında aldıklarını belirtelim. Süper Lig’de düşme hattının 1 basamak üzerinde yer alan Giresunspor’un bu sezon 3 galibiyeti bulunuyor. Bu hafta Beşiktaş’a konuk olacak Giresunspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Beşiktaş – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı.. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta bu hafta Domagoj Vida, Valentin Rosierr Miralem Pjanic, ve Batshuayi’nin sakatlıkları var. Trabzonspor’da Bruno Peres, sakatlığı sebebiyle kadroda yer almıyor. 

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Welliton, Umut Meraş, Atiba, Josef, Alex Teixeira, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Kenan Karaman

Giresunspor'un İlk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Hüsamettin Tut, Alexis Perez, Mamadou Diarra, Zeki Yavru, Esat Mala, Michal Nalepa, Flavio, Joey Pulupessy, Serginho, Ibrahima Balde

İddaa Tahmini

Giresunspor, son 3 deplasman maçından da puan çıkartmayı başardı ama bu hafta işleri pek kolay olmayacak. Beşiktaş’ın kazanmaya ihtiyacı var. Son 3 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldılar. Bu hafta Vodafone Park’ta Giresunspor’u mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, Vodofone Park’ta şok bir yenilgi yaşadı. Giresunspor’a 4-0 kaybettiler ve zirve yarışında ağır bir yara aldılar.