Frankfurt – Union Berlin İddaa Tahmini 28.11.2021

28 Kasım Pazar akşamı Frankfurt evinde Union Berlin‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 13. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 17:30‘da sahne alırken, beIN SPORTS HD 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Frankfurt galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.50, Union Berlin galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Frankfurt Freiburg Engelini Rahat Geçti

Frankfurt, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde liderliği garantileme şansını kaçırdı. Antwerp deplasmanından 1 puanla dönen ev sahibi, grupta namağlup performansını sürdürse de, kazanması halinde lider olacağı maçta Kamada ile 1-0 öne geçse de, skoru koruyamadı. Son haftaya Frankfurt en yakın rakibinin 2 puan üzerinde lider giriyor. Ev sahibi son haftalarda en iyi performansını ise Bundesliga sahnesinde sergiledi. Fürth ve Freiburg galibiyetlerine imza atan Frankfurt, ilk kez üst üste 2 galibiyete imza atarken, geçte olsa üst sıralara dahil olmaya başladı. Oliver Glasner ve ekibi, kolay maç kaybetmese de, maç kazanmakta zorluk yaşamış ve ilk 11 haftada üst üste beraberliklerle alt sıralara gerilemişti.

Union Berlin Üst Sıraları Bırakmıyor

Union Berlin, UEFA Konferans Ligi’nde kader maçına hafta içi çıkarken, konuk olduğu Maccabi Haifa deplasmanından Julian Ryerson’un golüyle 3 puanı alarak, 2.’lik şansını son haftaya taşıdı. Almanya Bundesliga’da ise Milli ara dönüşü Hertha Berlin’i 2-0 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, son 2 maçta kalesini gole kapatırken, ligde ilk 12 haftanın en sürpriz performanslarından birini sergiledi. 5 galibiyet, 5 beraberlikle 20 puan toplamayı başaran Urs Fischer’in öğrencileri, liderin 8 puan gerisinde, 5. sırada yer alıyor. Sadece 2 maçtan mağlup olan Union Berlin, lider ile birlikte ligin en az maç kaybeden takımı.

Maç Bilgileri

Frankfurt – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Commerzbank Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Union Berlin takımında Behrens ve Jaeckel sakat.

Frankfurt’un ilk 11’i Belli mi?

Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Da Costa, Chandler, Hinteregger, Kamada, Sow, Hasebe, Ajdin Hrustic, Ilsanker, Jens Hauge, Kostic.

Union Berlin’nin ilk 11’i Belli mi?

Union Berlin’nin muhtemel kadrosu: Andreas Luthe, Ryerson, Giesselmann, Paul Jaeckel, Marvin Friedrich, Knoche, Rani Khedira, Max Kruse, Awoniyi, Haraguchi, Ingvartsen.

Milli aradan iyi geri dönüşlere imza atan Frankfurt ve Union Berlin, ilk 12 haftada ise ligin en az maç kaybeden takımları arasında. İki takımda bu hafta galibiyet hedefiyle skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, Milli aradan iyi bir geri dönüş yapan Frankfurt, iç saha avantajını iyi değerlendirerek, haftayı 3 puanla kapattı. Kazananları tebrik ederiz.