Leipzig – Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 28.11.2021

İddaa fikstüründe 28 Kasım Pazar günü yer alan Almanya Bundesliga‘nın 13. hafta mücadelesinde, Leipzig evinde ezeli rakibi Bayer Leverkusen‘i konuk edecek. Üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşma Türkiye saati ile 19:30‘da, beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Leipzig galibiyetine 1.92, beraberliğe 4.00, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.58, 2.5 Alt 2.45 oran kazandırıyor.

Leipzig Güven Tazeledi

Leipzig, Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda harika bir galibiyet aldı. İlk maçta 2-1 mağlup olduğu Club Brugge engelini deplasmanda 5-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran ev sahibi, rakip kaleye gol olup yağdı. Almanya Bundesliga’da haftayı 2-0’lık Hoffenheim mağlubiyetiyle kapatan Leipzig, tam anlamıyla güven tazeledi. Ligde sürdürdüğü 7 maçlık yenilmezlik serisini son hafta kaybeden ev sahibi, bu sonuçla birlikte liderin 10 puan gerisinde kalarak, 7. sıraya kadar geriledi. Jesse Marsch ve öğrencileri, lige moralli dönerken, en yakın rakibi Bayer Leverkusen karşısında lig galibiyetlerine geri dönmek istiyor.

Bayer Leverkusen Rotasını Lige Çevirdi

Bayer Leverkusen bildiğimiz gibi bir önceki Milli araya Bayern Münih ile liderlik koltuğunu paylaşarak girmiş ve aranın ardından üst üste 4 maçta kaybettiği puanlarla zirveden uzaklaşmıştı. Bu Milli ara dönüşünde ise Bochum’u 1-0 mağlup etmeyi başaran Gerardo Seoane’nin öğrencileri, lider ile puan farkını 7’ye indirdi. Ligde yeniden bende varım demeyi başaran Leverkusen, en büyük başarısını ise UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda gösterdi ve 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan topladı ve gruptan lider çıkmayı başardı. Üst üste 2 galibiyetle vites yükselten Bayer Leverkusen, en yakın rakiplerinden Leipzig karşısına formda ve moralli çıkacak.

Maç Bilgileri

Leipzig – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig cephesinde Olmo, Haidara, Halstenberg, Gulacsi, Poulsen, Saracchi ve Simakan’ın sakatlığı bulunuyor. Orban ise karantinada. Bayer Leverkusen takımında Aranguiz, Bakker, Baumgartlinger ve Fosu-Mensah sakat. 

Leipzig’in ilk 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Peter Gulacsi, Josko Gvardiol, Mukiele, Gvardiol, Angelino, Szoboszlai, Brian Brobbey, Nkunku, Forsberg, Kampl, Andre Silva.

Bayer Leverkusen’nin ilk 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’nin muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Odilon, Tapsoba, Tah, Palacios, Amine Adli, Wirtz, Amiri, Frimpong, Lucas Alario, Diaby.

Almanya Bundesliga sahnesinde zirve yarışında var olmak isteyen Leipzig ve Bayer Leverkusen’in karşı karşıya geleceği mücadelede, iki takımında zorlanmadan skor üreteceğini ve mücadelede 2.5 gol barajını aşacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.42

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole sahne olan mücadelede, Bayer Leverkusen ezeli rakibinden 3 puanı 3 golle aldı. İki takımda hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı.