Gaziantep FK Konyaspor Bahis Tahmini 28.11.2021

Spor Toto Süper Lig’de iç sahada kolay kolay kaybetmeyen Gaziantep FK evinde, Konyapsor ile karşılaşacak. Mücadele saat 13.30’da start alacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Gaziantep FK ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Gaziantep FK kazanır 1.45, beraberlik 5.20, Konyaspor kazanır ise 7.20 olarak açıklanmış.

Gaziantep FK Puan Peşinde

Gaziantep FK, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Trabzonspor deplasmanında 3-0 kaybettiler. Gaziantep FK yönetiminin ve Erol Bulut’un hakeme yönelik tepkileri oldukça fazlaydı. Süper Lig’de bu sezon 4 galibiyeti bulunan Gaziantep FK, bu 4 galibiyetin tamamını iç sahada elde etti. Özellikle deplasmanda ciddi puan kayıpları yaşadılar ve henüz deplasmanda galibiyetleri bulunmuyor. Bu hafta Süper Lig’de Konyaspor ile karşılaşacak olan Gaziantep FK’da Alexander Merkel, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Konyaspor’dan Üst Üste Galibiyetler

Konyaspor, son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Galibiyet serisine bir yenisini geçtiğimiz hafa ekleyen Konyaspor, iç sahada konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 3-0 ile geçmeyi başardı ve üst süte 4. Galibiyetini aldı. Süper Lig’de 4 maçtır kazanmayı başaran Yeşil Beyazlılar, 3. Sıradaki yerini korudu. Trabzonspor ve Gaziantep FK’nın kazandığı haftada puan kaybetmemeleri son derece önemliydi. Son 4 maçından da galibiyet ile ayrılan İlhan Palut’un ekibi, bu 4 maçlık süreçte sadece 1 gol yedi. Savunma anlamında da başarılı olduklarını belirtelim. Bu hafta Konyaspor’da savunmadan 2 önemli isim kart cezalısı. Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık, kart cezaları sebebiyle forma giyemeyecekler.

Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Alexander Merkel, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Konyaspor’da Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık, kart cezaları sebebiyle forma giyemeyecekler.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç , Oğuz Ceylan, Alin Tosca, Steven Caulker, Djilibodji, Hamza Mendly, Angelo Sagal, Alexandru Maxim, Dicko, Muhammet Demir, Torgeir Börven

Konyaspor'nın ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Nej Skubic, Abdülkerim Bardakçı, Adil Demirbağ, Guilherme, Hadziahmetovic, Endri Cekici, Soner Dikmen, Zymer Bytyqi, Serdar Gürler, Cikalleshi

İddaa Tahmini

Gollü bir maç olabilir. Gaziantep FK, iç sahada etkili sonuçlar alıyor. Konyaspor’da son 4 maçından galibiyet ile ayrıldı ama savunmada eksikler var. Bu sebeple gollere yönelmekte fayda var. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gaziantep FK, iç sahada sürpriz bir galibiyet aldı. Konyaspor’u 3-2 mağlup ettiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar.