Sivasspor Hatayspor Bahis Tahmini 28.11.2021

Spor Toto Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Sivasspor evinde, Hatayspor ile karşılaşacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Sivasspor ile Hatayspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Sivasspor galibiyetine 2.38, beraberlik tercihine 3.45, Hatayspor galibiyetine ise 3.35 verildiğini görüyoruz.

Sivasspor’da İşler Yolunda Değil

Sivasspor’da son haftalarda işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Başakşehir ile karşı karşıya gelen Sivasspor, sahadan puansız ayrıldı. Rakibine 2-1 mağlup olan Rıza Çalımbay’ın ekibi, alt sıralara doğru gerilemeye devam ediyor. Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamıyorlar ve düşme hattına iyice yaklaştılar. En son galibiyetini Eylül ayında alan Sivasspor, iç sahada konuk ettiği Fatih Karagümrük’ü 4-0 ile geçmişti. Bu hafta Hatayspor’u konuk edecek Sivasspor’da Sefa Yılmaz ve Koray Altınay’ın sakatlıkları var.

Hatayspor’dan 3 Puan

Hatayspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor karşısında 3 puan almayı başardılar. Rakibini 3-1 mağlup etmeyi başaran Hatayspor, bu sezon Süper Lig’de 8. Galibiyetini elde etti. Süper Lig’de 2. Sırada bulunan Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, lider Trabzonspor’un 7 puan gerisinde yer alıyor. Mame Diouf ve El Kaabi, attıkları gollerle Hatayspor’u sırtlıyor. Bu hafta Sivasspor deplasmanına konuk olacak Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Sivasspor – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Sefa Yılmaz ve Koray Altınay’ın sakatlıkları var.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Isaac Cofie, Ninga, Pedro Henrique, Kayode

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Munir, Strahil Popov, Sam Adekugbe, Paolo Santos, Fatih Kuruçuk, Emre Çolak, Adama Traore, Dylan Saint Louis, Mohammed Kamara, El Kaabi, Mame Diouf

İddaa Tahmini

Sivasspor, son haftalarda çok etkisiz. Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamıyorlar. Hatayspor’dan en az 1 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.41

Rexbet Oranı: 02 (ç), Oran 1.66

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Hatayspor’u 4-0 ile geçtiler. Yatabere, attığı 3 golle galibiyetin baş mimarı oldu.