Monaco – Strasbourg İddaa Tahmini 28.11.2021

28 Kasım Pazar günü, Monaco evinde Strasbourg‘u konuk edecek. beIN SPORTS HD 3 ekranlarından 28 Kasım Pazar günü Türkiye saati ile 17:00‘de naklen yayınlanacak mücadeleye II. Louis Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Monaco galibiyetine 1.66, beraberliğe 4.20, Strasbourg galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 Alt 2.05 oran kazandırıyor.

Monaco Toparlanma Sinyalleri Verdi

Fransa Ligue 1 sahnesinde son 3 haftada zor günler geçiren Monaco, UEFA Avrupa Ligi’ne ise damga vurmaya devam etti ve iç sahada 10 kişi tamamladığı Real Sociedad karşılaşmasından 2-1’lik skorla aldığı 3 puanın ardından, grupta son haftaya lider girmeyi başarırken, 5 maçlık periyotta namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Ligue 1 sahnesinde ise 3 maçtır kazanamayan Niko Kovac’ın öğrencileri, son olarak geçtiğimiz hafta ezeli rakibi Lille ile 2-2 berabere kaldı. Ev sahibi 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliği yakalarken, özellikle maçın son dakikalarında sergilenen futbol, toparlanma sinyalleri verdi.

Strasbourg 1 Puanı Son Dakikada Kurtardı

Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1 sahnesinde Reims ile taraftarı önünde karşı karşıya gelen Strasbourg, 1-0 geriye düştüğü mücadelede, Gameiro ile penaltı fırsatını değerlendiremezken, maçın son saniyelerinde sahneye Bellegarde çıktı ve attığı golle konuk ekibe hem 1 puanı getirdi hem de Strasbourg’un yenilmezlik serisinin 3 maça çıkmasını sağladı. Fransa Ligue 1’in 7. sırasına yükselen Strasbourg, son haftalardaki dirençli futboluyla üst sıralardan vazgeçmiyor. 14 hafta sonunda 12 rakibinin filelerini havalandırmayı başaran Strasbourg, gol sorunu yaşamıyor.

Maç Bilgileri

Monaco – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Antony Gautier. Mücadele Louis II. Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco’da Diatta, Badiashile ve Pavlovic sakat. Strasbourg takımında Aholou, Le Marchand ve Mothiba sakat. 

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Maripan, Aguilar, Jakobs, Sidibe, Golovin, Fofana, Diop, Tchouameni, Ben Yedder, Gelson Martins.

Strasbourg’un ilk 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Anthony Caci, Perrin, Prcic, Mahame Siby, Bellegarde, Senaya, Lienard, Mahame Siby, Waris Majeed, Ludovic.

3 haftadır galibiyete hasret kalan Monaco, Lille derbisinden toparlanma sinyalleri verirken, Avrupa sahnesinden galibiyetle döndü. Monaco, Fransa Ligue 1 sahnesinde de bu hafta galibiyet hedefine ulaşacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.49

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco cephesinde galbiiyet adına Pol Mikel Lirola Kosok’un golü yeterli olmadı. Ev sahibi taraftarı önünde 1 puanla yetindi.