Yeni Malatyaspor Galatasaray İddaa Tahmini 28.11.2021

Spor Toto Süper Lig’de zirve yarışının uzağında kalan Galatasaray deplasmanda, Yeni Malatyaspor’un konuğu olacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Yeni Malatyaspor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Yeni Malatyaspor kazanır 4.80, beraberlik 4.05, Galatasaray kazanır ise 1.80 olarak açıklanmış.

Yeni Malatyaspor Düşme Hattında

Yeni Malatyaspor’da moraller bozuk. Son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşayan Yeni Malatyaspor, mağlubiyetlerine bir yenisini geçen hafta ekledi. Konuk oldukları Giresunspor deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Süper Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmadan da puan çıkartamayan Marius Sumudica’nın öğrencileri, tekrardan düşme hattına geriledi. Geçen hafta Kasımpaşa ve Göztepe’nin puan kaybettiği haftayı puansız kapattılar. Son 3 maçından da mağlubiyet ile ayrılan Yeni Malatyaspor’un bu hafta Galatasaray karşısında işi zor. Maç öncesinde Yeni Malatyaspor’da Benjamin Tetteh, Mustafa Eskihellaç, Rayana Aabid ve Buğra Çağıran sakat olan isimler.

Galatasaray Gruptan Çıktı

Galatasaray, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup oldular. 1-0 öne geçtiği ve rakibini 10 kişi kaldığı maçı 2-1 kaybeden Sarı Kırmızılılar, lider Trabzonspor’un 12 puan gerisine düştü. 21 puan toplayan Fatih Terim’in öğrencileri, Süper Lig’de 8. Sırada yer alıyor. Hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Marsilya’yı konuk eden Galatasaray, sahadan 4-2’lik galibiyet ile ayrıldı ve gruptan çıkmayı garantiledi. Son maçta Lazio ile liderlik savaşı verecekler. Süper Lig’de bu hafta Yeni Malatyapsor’a konuk olacak Galatasaray’da Sacha Boey ve Arda Turan sakat. Fatih Terim ise cezası sebebiyle tribünde olacak.

Maç Bilgileri

Yeni Malatyaspor – GalatasarayMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.0’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yeni Malatya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Yeni Malatyaspor’da Benjamin Tetteh, Mustafa Eskihellaç, Rayana Aabid ve Buğra Çağıran sakat olan isimler. Galatasaray’da Sacha Boey ve Arda Turan sakat. Fatih Terim ise cezası sebebiyle tribünde olacak.

Yeni Malatyaspor'un 11’i Belli mi?

Yeni Malatyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Issam Chebake, Sadık Çiftpınar, Semih Kaya, Oussama Haddai, Karim Hafez, Rayane Aabeid, Stevie Mallan, Mounir Chouiar, Kubilay Kanatsızkuş, Adem Büyük

Galatasaray’ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Deandre Yedlin, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau, Berkan Kutlu, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne

İddaa Tahmini

Galatasaray’dan galibiyet bekliyorum. Yeni Malatyaspor deplasmanında kazanırlar ve geçen hafta alınan Fenerbahçe mağlubiyetini unuttururlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.57

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, Yeni Malatyaspor deplasmanında 2 puan bıraktı. Rakibi ile golsüz berabere kaldılar.