PSG – Nice İddaa Tahmini 01.12.2021

Fransa Ligue 1 sahnesinde 16. haftanın en kritik mücadelesi, lider PSG ile 3. sıradaki Nice arasında sahne alacak. Dev maç 1 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te, Parc des Princes Stadı’nda oynanacak. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS HD 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, PSG galibiyetine 1.42, beraberliğe 5.00, Nice galibiyetine ise 7.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.51, 2.5 Alt 2.60 olarak verilmiş.

PSG Ligue 1’i Domine Ediyor

Yıldızlar topluluğu PSG, Fransa Ligue 1’i domine etmeye devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 5. haftaya lider giren ev sahibi, Manchester City mağlubiyetiyle yıkılsa da, Ligue 1’de hata yapmadı. Milli ara dönüşü Ligue 1’de Nantes ve Saint Etienne’yi 3-1’lik skorlarla mağlup etmeyi başaran Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, galibiyet serisini 4, yenilmezlik serisini ise 6 haftaya çıkarmayı başarırken, en yakın lideri ile puan farkını 12 puana kadar çıkarmayı başardı. Özellikle Messi son haftalarda takımın yükselişinde önemli pay sahibi olurken, uzun süreli sakatlık yaşayan Neymar’ın yokluğunu düşünürsek, Messi’nin harika performansı PSG için çok değerliydi. Ramos’un takıma dönmesiyle birlikte gücüne güç katan PSG, en yakın rakibi Nice karşısına 3 puan hedefiyle çıkıyor.

Nice Zirveden Uzaklaşıyor

Nice evinde önemli puan kayıplarına devam ediyor. Fransa Ligue 1’de ilk 12 haftanın en iyi performans grafiklerinden birini ortaya koyan konuk ekip, liderin en yakın takipçilerinden birisi olmayı başarırken, son 3 haftadan sadece 3 puan çıkarabildi. Tek galibiyetini Clermont deplasmanında alan Nice, iç sahada ise önce Montpellier, ardından Metz karşısında 1-0’lık mağlubiyetlere razı geldi. İç sahada yaşanan puan kayıpları Galtier ve ekibini zirvenin 14 puan gerisine düşürdü. Kalesinde gördüğü 12 golle ligin en iyi savunma performanslarından birini ortaya koyan Nice, hücum hattındaki sorunlarını çözerek eski günlerine geri dönmek istiyor.

Maç Bilgileri

PSG – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Wijnaldum, Draxler, Herrera, Letellier, Rafinha, Neymar ve İcardi’nin sakatlığı bulunuyor. Nice takımında Attal, Guessand ve Robson Bambu sakat.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu:  Donnarumma, Bernat, Kehrer, Marquinhos, Wijnaldum, Eric Dina, Hakimi, Messi, Idrissa Gueye, Mbappe, Angel Di Maria.

Nice’in ilk 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Todibo, Lotomba, Dante, Bard, Da Cunha, Rosario, Lemina, Thuram-Ulie, Dan Ndoye, Kasper Dolberg.

Fransa Ligue 1’in lideri PSG ve en yakın takipçilerinden Nice karşı karşıya geliyor. İki güçlü takımın mücadelesinde ezeli rakiplerin birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanacağını ve devre arasına beraberlikle gireceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.29

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider PSG evinde ilk puan kaybını yaşadı. Mücadelede gol sesi çıkmazken, zirve mücadelesi veren iki takımda haftayı 1’er puanla kapattı.