Rennes – Lille İddaa Tahmini 01.12.2021

Rennes ile Lille‘in, 1 Aralık Çarşamba günü vereceği 3 puan mücadelesi beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 23:00‘te start alacak Fransa Ligue 1′in 16. hafta mücadelesine Roazhon Park Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Rennes galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.60, Lille galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.79, beraberliğe 3.05, konuk ekibe ise 3.10 oran veriyor.

Rennes 9 Haftaya Damga Vurdu

Fransa Ligue 1’in 15. haftasında konuk olduğu Lorient deplasmanından 2-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran Rennes, Milli ara dönüşü son 2 sınavından 2-0’lık galibiyetlerle çıkmayı başarırken, harika Ligue 1 performansına hız kesmeden devam etti. Son 9 haftadan namağlup çıkmayı başaran Rennes, bu süreçten 7 galibiyet, 2 beraberlik alırken, lider PSG’nin en yakın takipçisi olmayı başardı. 28 puanla 2. sırada yer alan ev sahibi, lider ile puan farkını 12’ye indirmeyi başardı. İyi hücum performansının yanı sıra, savunmada da harikalar yaratan Bruno Genesio’nun öğrencileri için son 9 haftanın en formda takımı diyebiliriz.

Lille’de Tehlike Çanları Çalıyor

Lille, Milli ara dönüşü iyi Şampiyonlar Ligi, kötü Fransa Ligue 1 performansını sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi g Grubu’nda son haftaya lider girmeyi başaran konuk ekip, Fransa Ligue 1 sahnesinde ise 13. sıraya kadar geriledi. Son 6 haftanın tamamında puan kaybeden Jocelyn Gourvennec’in öğrencileri, Milli ara dönüşü devler sahnesinde Salzburg’u 1-0 mağlup etmeyi başarırken, Fransa Ligue 1’de ise Monaco ve Nantes ile berabere kaldı. 15 haftadan sadece 4 galibiyet çıkarabilen Lille, son şampiyon unvanıyla başladığı sezonda, yeni hocası Gourvennec ile bir türlü aradığı başarıyı yakalayamadı. Düşme hattından sadece 5 puan uzaklıkta yer alan Lille cephesinde, teknik adamı iyi Şampiyonlar Ligi performansında kurtarmayabilir. Lille, Fransa Ligue 1 sahnesinde uzun süredir iyi bir oyun sergilemiyor.

Maç Bilgileri

Rennes – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes takımında Jeremy Gelin sakat. Lille cephesinde ise Botman, Gudmundsson, ve Jardim ve sakat.

Rennes’in ilk 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Traore, Aguerd, Meling, Omari, Terrier, Majer, Santamaria, Bourigeaud, Tait, Laborde.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Ivo Grbic, Jose Fonte, Mandava, Djalo, Zeki Çelik, Benjamin Andre, Bamba, David, Jonathan David, Burak Yılmaz.

Fransa Ligue 1’de son 9 haftanın en formda takımları arasında yer alan Rennes ve son 6 haftada kabus yaşayan Lille, bu zorlu mücadelede rakip fileleri havalandırmayı başarır. İki takımında bu hafta galibiyete ihtiyacı var.

İddaa Oranı: KGVVAR, Oran 1.61

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille 6 haftalık kabusa son vermeyi başarırken, son 9 haftaya namağlup performansıyla damga vuran Rennes, evinde mağlubiyetten kurtulamadı.