Granada Alaves İddaa Tahmini 03.12.2021

İspanya La Liga’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Granada bu hafta evinde, Alaves’i konuk edecek. Karşılaşmanın saat 23.00’te başlayacağını ve Smart Spor kanalından yayınlanacağını belirtelim.

GranadaAlaves arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Granada kazanır 2.55, beraberlik 3.10, Alaves kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış.

Granada Alt Sıralarda 

Granada, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. San Mames Barria’da konuk oldukları Athletic Bilbao ile 2-2 berabere kaldılar. La Liga’da oynadığı son 3 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamayan Robert Moreno’nun öğrencileri, alt sıralardan bir türlü kurtulamıyor. La Liga’da bu sezon 14 hafta geride kaldı ve Granada’nın sadece 2 galibiyeti bulunuyor. Los Carmenes’de oynadığı 6 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Granada, Eylül ayının başında Sevilla’yı 1-0 ile geçmişti. Diğer galibiyetini ise Levante deplasmanında aldılar. Bu hafta iç sahada Alaves’i konuk edecek Granada’da German Sanchez, Darwin Machis ve Domingos Duarte’nin sakatlıkları bulunuyor.

Alaves 5 Maç Sonra Kaybetti

Alaves, İspanya La Liga’da 5 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. İç sahada konuk ettikleri Celta Vigo’ya karşı puan almayı başaramadılar. Rakibine 2-1 mağlup olan Javi Calleja’nın öğrencileri, La Liga’da 5 maç sonra mağlup oldu. Geride kalan 14 haftada 14 puan toplayan Alaves, küme düşme hattının sadece 2 puan üzerinde. 18. Sıradaki Cadiz ile aralarında 2 puanlık fark bulunuyor. Bu hafta ise deplasmanda Granada’ya konuk olacaklar. La Liga’da oynadığı son 3 deplasman maçında 5 puan toplayan Javi Calleja’nın ekibi, bu hafta Alaves deplasmanında da puan hedefliyor. Maç öncesinde Alaves’de Ximo Navarro’nun sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Granada – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda seyircisiz oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada’da German Sanchez, Darwin Machis ve Domingos Duarte’nin sakatlıkları bulunuyor. Alaves’de Ximo Navarro’nun sakatlığı bulunuyor.

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muthtemel kadrosu: Aaron Escandell, Nehuen Perez, Victor Diaz, Carlos Neva, German Sanchez, Darwin Machis, Yangel Herrera, Yan Eteki, Puertas, Jorge Molina, Carlos Bacca

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Tachi, Victor Laguardia, Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Alaves, geçen hafta kaybetti ama Granada’ya nazaran daha iyi bir takım. Javi Calleja’nın öğrencileri, Granada deplasmanından puan ile dönmeyi başarır.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.36

Best10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Granada, haftayı 3 puan ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Alaves’i 2-1 mağlup etmeyi başardılar.